8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studium cizích jazyků pro tělesně postižené a děti

13. 05. 2009 | Výchova
Lidé s tělesným handicapem musí v životě překonávat bariéry fyzické, ale i ty psychické. Fyzické překážky velmi komplikují každodenní život těchto lidí. Mnohem více - dle mého názoru - sužuje tyto lidi bariéra psychická.

Portál jazykového vzdělávání www.studiumonline.cz, který naše čtenářky jistě dobře znají z pravidelných soutěží, studia ZDARMA i článků o jazycích na www.chytrazena.cz, od loňského podzimu podporuje bourání těchto bariér a v rámci programu ENTER FAIR SHARE přispívá na projekty Konta Bariéry. A to především nabídkou kurzů,  které studenti bez handicapu obdrží ZDARMA po zaslání dárcovské DMS na Konto Bariéry.

studium cizích jazykůNově od letošního jara jsme se zaměřili především na dětské zájemce o jazykové studium, kteří nemohou dojíždět do jazykové školy nebo nemají v dosahu kvalitního lektora. V rámci projektu Áčko dětem, a nejen s handicapem, nabízíme studium s lektory online, e-learning nebo e-mailové kurzy zcela ZDARMA.

První vlaštovkou je tento měsíc spuštění jazykového studia v dětském domově v Praze Počernicích. Zde bychom rádi poděkovali především za obrovskou podporu a veliké srdce panu Janu Marešovi ze společnosti Promotrans v Praze, který se do projektu aktivně zapojil a pomohl nám společně připravit kurzy pro 37 dětí všeho věku.

A protože dětí, které jsou kolem nás a potřebují pomoc, je obrovská spousta, napište nám na studiumonline@ienter.cz, pokud takové dítě nebo děti znáte. Budeme rádi, pokud jim budeme moci pomoci v jejich vzdělávání pro budoucnost.

A pokud chcete společně s námi pomoci i vy, zapojit se můžete jak vaším studiem kurzů na podporu Konta Bariéry nebo objednávkou dárkových charitativních šeků, které nám umožní realizovat různé projekty cílené na konkrétní případy a osudy dětí, o kterých vás informujeme na našich stránkách www.studiumonline.cz. Navíc při zakoupení těchto šeků jejich hodnotu zdvojnásobíme a i vy od nás také obdržíte dárek.


Jak už kdysi řekl Johan Wolfgang von Goethe:
.... kdo nedělá nic pro druhé, nedělá nic pro sebe.

Děkujeme.

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !