8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na výstavu Sen zvířat se chystají útulky z celé republiky

6. 09. 2009 | Zvířátka
Sen zvířat, největší umisťovací výstava v zemi, která si během tří uplynulých ročníků získala mnoho příznivců, se uskuteční v sobotu 12. září v Praze 9 - Vinoři. Jejím dějištěm se opět stane tamní Hoffmanův dvůr, jenž při loňské výstavě navštívily více než tři tisícovky lidí.

Do Vinoře se chystá kolem 40 útulků pro psy a kočky. Podpořit tento projekt časopisu Planeta zvířat přijdou i mnohé známé osobnosti jako jsou herci  Ladislav Županič, Jiří Krytinář a Zdeněk Srstka, ředidel pražské ZOO Petr Fejk a účast přislíbila také Lucie Vondráčková.  

Cílem výstavy je podle organizátorů sjednotit útulky z celé republiky, aby týraná a opuštěná zvířata našla své nové pány. Loni tak putovalo z výstavy do svého nového domova 36 psů a 77 koček. Všechny útulky také dostanou dary od partnerů akce v podobě krmiv a chovatelských potřeb.  

Na oblíbenou výstavu Sen zvířat se do Prahy chystají útulky z celé republikyNávštěvníky výstavy čeká bohatý doprovodný program, mimo jiné tanec se psem, psí módní přehlídka, ukázky práce asistenčních a vodících psů, jízda na koních či vyhlášení Vinořského voříška. Připraveny jsou také soutěže pro děti.

Každý, kdo přijde na výstavu spolu se svým zvířecím miláčkem, se může poradit s psím psychologem. Zároveň si také může nechat v Hoffmanově parku prohlédnout své zvíře zdarma u veterinářů. Loni uskutečnili lékaři více než 80 prohlídek psů a koček, poradili s výživou, vakcinací či odčervením.

Výstava začíná v 9 hodin dopoledne a potrvá do 18. hodiny.  

Více na Sen zvířat.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Bezva akce,škoda,že tam tento datum nemůžu.PŘEJI ZVÍŘÁTKŮM HOOOODNĚ ŠTĚSTÍSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Kdyby tak bylo takových akcí víc Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles