Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 7.10. 2013

7. 10. 2013 | Televizní tipy
Stejně jako každé pondělí, i 7.10. 2013 vás ve 20.15 na Prima COOL čeká škodolibě zábavná Pekelná výzva, v níž se soutěžící utkají o výhru až 100 tisíc korun. O ty bude bojovat trojice mužů – Vašek, Radek, Adam – a překvapivě zapojí své síly i dvě ženy – Katka a Kristýna. Musí ale absolvovat bolestivé přicvakávání spousty kolíčků na prádlo na své obličeje, velice nepříjemné žvýkání alobalu, unaví se při běhání na pásu a energii doplní plnými sousty živých červů.

Pekelná výzva – 7.10. 2013:


Ze všeho nejdřív se nám ale představí a prásknou na sebe něco zajímavého. Uhodli byste, kdo si dokáže dát obě nohy do podpaží? Kterého mladíka jednou v Lucerně sbalila starší žena, nabídla mu nejen náruč, a ráno se musel seznámit s její dcerou? Kdo dokáže vyjmenovat všechny své sexuální partnery? A co na sebe prozradili ostatní?

Pekelná výzva 7.10. 2013V prvním kole show Pekelná výzva s datem 7.10. 2013 si soutěžící budou vylepšovat svůj vzhled a bude se jednat o vskutku ježurovitou záležitost. Zatímco moderátorka Iva Pazderková bude klást otázky, soutěžící budou muset odpovídat a mezitím si po celou dobu budou dávat na obličej kolíčky na prádlo. Jak se naši adepti vypořádají s touto příšerně bolavou disciplínou?

Jistě rádi uvítají druhé kolo, v němž za správnou odpověď budou žvýkat alobal do kuličky. Cimrman sice tvrdil, že budoucnost patří aluminiu, ale tohle bude opravdu hodně nepříjemné. Ve třetím kole budou trpět jen svaly našich odvážlivců. Během odpovídání totiž budou běžet na běžícím pásu, který bude zrychlovat a zpomalovat, jak se mu jen zlíbí. A podobným stylem bude volit otázky a úkoly i sama Iva. „Opakuj po mně: Moderátorka pořadu Pekelná výzva je milá, empatická a okouzlující bytost, která si zaslouží cenu TýTý,“ přikázala jednomu vyčerpanému běžci.

Ve čtvrtém kole show Pekelná výzva s datem 7.10. 2013 si naši peněz chtiví odvážlivci konečně odpočali, a dokonce doplnili energii výtečnou stravou. Ten, kdo uhádl, jaká pamětihodnost se tyčí na obří fotografii, totiž za odměnu dostal plnou lžíci živých červů! To asi některým z nich zatemnilo mozek, protože když Iva Pazderková odhalila svou podobiznu, dočkala se šokující odpovědi:

To asi nebude ta, co si myslím. Jitka Molavcová?“ vyrazil soutěžící Ivě málem dech. „Ne, každá herečka, která má ofinku, je Jitka Molavcová!“ nevěřila svým uším moderátorka, které spravil chuť až druhý odvážlivec. „Jste to Vy?“ smál se mladík. „Ano, správně, dej si červy!“

Jak si tito popletové poradí se závěrečnými vědomostními otázkami? Dostane se do finále jedna z dívek? To uvidíte již v pondělí 7.10. 2013 na Prima COOL ve 20.15!

Sledujte novou sérii show Pekelná výzva s datem 7.10. 2013,
od 20:15 na Prima COOL


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 7.10. 2013:

Pekelná výzva 7.10. 2013
Pekelná výzva 7.10. 2013
Pekelná výzva 7.10. 2013
Pekelná výzva 7.10. 2013
Pekelná výzva 7.10. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ani se na to nedívámSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
absolutně nechápu tento styl zábavy Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles