Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Porucha příjmu potravy byla jejím voláním o pomoc…

24. 03. 2009 | Televizní tipy

… nikdo ale nereagoval! Smutná slečna Lucie z Prahy se narodila před třiatřiceti lety ve znamení panny. A připomíná zakletou stydlivou panenku, její nízké sebevědomí je patrné na první pohled.

 

Nenápadná Lucie nemá partnera ani dítě, minimum přátel, v současné době pracuje jako asistentka prodeje v kosmetické firmě. Je příliš mladá na tak ponurý osamělý život mezi čtyřmi neutěšenými stěnami pronajatého bytu. Lucie se nelíbí sama sobě.

 

Nahá jsi krásnáJejí problémy s váhou se datují už do doby školních let. Poznámky spolužáků i otce ji zraňovaly, až si začala příjem kalorií hlídat do té míry, že si vypěstovala poruchu příjmu potravy. Nikdo z rodiny ale na tyto excesy, které byly vlastně voláním o pomoc, nereagoval. Miluje procházky s malou neteří, sestřino miminko si velmi oblíbila a začala toužit po vlastním. Ráda by změnila svůj život, chtěla by najít partnera a sdílet své dny s někým blízkým. Chtěla by dát svému životu smysl a prožít konečně něco hezkého. K tomu se ale potřebuje cítit jako atraktivní a rozhodně sebevědomější žena.

 

V časopisu vyhrála liposukci a nechala si odsát tuk na dolních partiích, které ji trápí. Od té doby se drží a zákrok jí pomohl. Prošla castingem do pořadu Nahá jsi krásná a dostala příležitost zapracovat s Liborem Šulou na své osobnosti a zevnějšku.


Je jasné, že to Libor v roli prince, který musí prosekat husté houští částečně zděděných depresí a pochyb obklopujících Lucku, nebude mít snadné. Není na to ale sám a Lucie má konečně motivaci, touží po změně. Kromě četby a filmů, které má Lucie ráda, hraje také squash s kamarádem. Není beznadějný případ, dokáže vyvinout aktivitu, zkoušela inzeráty, vše ale skončilo na nízkém sebevědomí, uzavřenosti a studu.

 

Lucie bere účast v pořadu jako příležitost, jako životní výzvu, na kterou tak dlouho čeká. Možná, že přes obrazovku najde svého prince, který nemusí být krásný, ale měl by si rád povídat, protože Lucka potřebuje podněty a povzbuzení.

 

Pokud se chcete podívat, jak se budí zakleté princezny, nenechte si ujít „pohádku o Lucii“, další příběh z cyklu Nahá jsi krásná.

 

Sledujte již v úterý 24. března ve 21.20 na Primě!

 

Přečtěte si více o dalších dílech:


Adéla má fobii ze svého těla


Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni


Kateřina spí nalíčená. Co kdyby hořelo?


Nový pořad Nahá jsi krásná


Zdroj: Prima.cz

 

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
drzim ji palecky a doufam, ze uz je na tom dnes se svym sebevedomim o mnoho lepe! ...a pokud je i zde mezi nami Chytrymi zenami, tak at se treba ozve Smajlík

Moc Ti preji to vysnene sdileni ve dvou, ale hlavne laskyplnou naruc tve rodiny - ta ma tedy co dohanet!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles