Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Už dost šéfe 13.11. 2013

13. 11. 2013 | Televizní tipy
Zdeněk zavítá v pořadu Už dost, šéfe s datem 13.11. 2013 na místo, kde se prodávají „pitíčka“ a takové kulinářské kreace, nad kterými bude v neuvěření jen žasnout! V jedné rodinné restauraci, která už jednou dostala za svou poctivou domácí kuchyni dvě hvězdy, pak udělá něco, co doposud nikdy neudělal – a kromě toho svou upřímnou chválou rozpláče majitele!

Už dost, šéfe – 13.11. 2013:


Lesní restaurace Pintovka, jihočeský Tábor – to je místo, kam se tentokrát Zdeněk Pohlreich vypraví, aby si ověřil, zda je pravda to, co zaslechl: „…sojka práskačka mi řekla, že se tady udála nějaká divná změna!“ A už první náznak nových poměrů Zdeňkovi připraví poutací cedule, na které je napsána denní nabídka „Nanuky, pitíčka“ – Zdeněk si to s neuvěřením přečte, a jak je jeho zvykem, začne na toto téma žertovat. Jeho intuice mu po objednání potvrdí, že se v neblahém tušení nemýlil.

Už dost šéfe 13.11. 2013Zatímco si při udělení své hvězdy pochutnával na uzené marénce, výtečném vepřovém a plněném králičím hřbetu, nyní žasne nad jídelním lístkem a způsobem sobě vlastním chce ochutnat tato jídla: „…krůtí steak s grilovaným chřestem s malinovou redukcí a šťouchanými brambory – to vypadá, že je to dohromady hlavní chod a dezert!“ „Vůbec si neumím představit svůj život, kdybych si nedal grilovaný hermelín se slaninkou, s chutney z ananasu a manga!“ Myslíte, že mu bude chutnat?

Za toto kulinářské veledílo v pořadu Už dost, šéfe s datem 13.11. 2013 „pochválí“ dvojici kuchařů s učněm slovy, že nechápe, jak může někoho jen napadnout dát něco takového dohromady... Zdeněk pak navštíví také bývalé majitele Pintovky, manžele Vandasovy, popovídají si o tom, co následovalo po prvním natáčení a proč už není lesní restaurace v jejich rukou.

A hvězdička pro současnou Pintovku? „Ta hospoda by měla být o hodně lepší, tady to na žádný hvězdičkování není!“ pronese trochu smutně Zdeněk a před odjezdem zažije ještě lehký šok, když narazí na učně s cigaretou, který mu vysvětlí, že kouří, protože v kuchyni není žádná práce… „Neexistuje, že v kuchyni není práce!“ rozohní se Zdeněk naposledy, a tím se s Pintovkou rozloučí.

Jako nebe a dudy ale bude působit návštěva restaurace U Zběhlíka na Svitavsku, a pokud byl Zdeněk v Pintovce rozladěný a zklamaný, U Zběhlíka bude zářit nadšením a radostí z toho, že kuchařinu a pohostinství jde dělat i dobře. Pan Kuře, majitel restaurace a k ní přilehlých pozemků s domácími zvířaty a zázemím pro hosty, Zdeňkovi představí to, co dokázal za dobu, co se neviděli.

Zdeněk žasne a žasne, a poté, co dostane výtečné jídlo, se rozsvítí blahem – způsobí to poctivý domácí vývar, skopové nadivoko, králík na černém pivě, pstruh, tatarák v morkové kosti a jahodový řez. A v kombinaci s krásným prostředím a milou obsluhou toto vše samozřejmě nemůže zůstat bez odezvy. Rozloučení s panem Kuřetem a jeho paní bude emocemi jen sršet, a tak není divu, že oči se zalesknou slzami dojetí, radosti a možná i úlevy.

Jste vzor toho, jak by mělo vypadat podnikání v restauračním byznysu!“ nebude Zdeněk šetřit chválou. Restaurace U Zběhlíka ale má už dvě hvězdičky, zůstanou tak i po Zdeňkově návštěvě? Zdeněk udělá něco, co ještě nikdy neudělal... A co to je? To se dozvíte, když se budete s námi dívat na Primu ve středu 13.11. 2013 ve 21:45 – Zdeněk Pohlreich se na vás těší v dalším díle kuchařské show Už dost, šéfe!

Sledujte nový pořad Už dost, šéfe! opět ve středu 13.10. 2013 na Primě

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Už dost šéfe 13.11. 2013:

Už dost šéfe 13.11. 2013
Už dost šéfe 13.11. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !