Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stačí jen málo...

23. 06. 2008 | Vaše příběhy
Už tolikrát jsem se snažila předsevzít si, že pro tento rok musím zhubnout. Přísné diety či snad hladovky jsem nikdy neuznávala. Na to nemám povahu.

A když se zeptáte lékaře, zda je taková hladovka pro tělo prospěšná, tak vám po pravdě prozradí, jak je mnohdy pro tělo škodlivá a neúčinná. Tím ale nechci znevažovat lékařem předepsanou běžnou dietu. Ta má své opodstatnění a je předepisována příliš žravým jedincům nebo osobám se zdravotními problémy, kteří musí kvůli zdraví omezit příjem kalorií. Snažila jsem se dodržovat, aby strava, kterou konzumuji byla méně kalorická, ale vždycky se našel nějaký nevinný hříšek, kterým jsem své předsevzetí porušila. Stačila nějaká čokoládová tyčinka po dobrém jídle nebo jsem si uvařila tak dobrý oběd, že jsem neodolala a přidala jsem si. Skončilo to tak, že jsem se cítila přesycená a provinile.

hubnutíNakonec to skončilo tak, že jsem po dvou letech skončila se šesti kily nadváhy.
Já vím, teď si určitě každá říkáte, že šest kilo není žádná váha, ale přesto těch pár kilo pro mě znamenalo obměnu šatníku, protože dosavadní oblečení mi bylo těsné a nebylo pohodlné.
Ptáte se, jak to se mnou je teď? Podařilo se mi nadbytečnou váhu shodit a připadám si zase mnohem lépe. Vejdu se do původního oblečení.

A jak jsem toho dosáhla?
Stačilo vyjet si jednou v týdnu přes léto na půl hodiny na lehkou projížďku. Je to parádní relaxace. Stačí prostě navštívit kamarádku a přijet za ní na kole. Druhým krokem bylo nesedět o víkendu doma a vzít přítele nebo kamarádky či kamarádku a jít se vyřádit na ples nebo na diskotéku. A když říkám vyřádit, tak myslím opravdu se vyřádit až se zapotíte. Na parketu, v davu neznámých lidí, cítíte určitou intimitu a můžete se naplno odvázat. Věřte, že nikdo z přihlížejících tam není proto, aby se věnoval tomu, zda vám tančení jde nebo ne.

Já sama pocházím z malého města a takovou intimitu na parketu nemám, přesto se mi daří hodit všechny případné nelichotivé poznámky za hlavu a užít si to.



Tynka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nech sa ti darí
Obrázek uživatelky
profil
já osobně, sem se smála všem, kdo si stěžovali, že přibrali 3 kila jak je to moc. Pak sem začala chodit do práce (sedavé zaměstnání), najednou ty 3 směšná kila byli taky nahoře a já pochopila, že to co mi přišlo jako nic se ukáže na kalhotech, které nejdou dopnout a dalšim "sraženém" oblečení. Začala sem se víc hejbat a držim se na "svém".Nejde to ani dolu a naštěstí ani nahoru.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
blahopřeji a držím palce ve zdárném pokračování
Obrázek uživatelky
profil
Hezky napsaný článek Smajlík Je vidět, že jsi rozumná. Já jsem naštěstí nikdy hubnout nepotřebovala, spíš bych potřebovala možná pár kilo přibrat.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles