8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strach

28. 10. 2011 | Vaše příběhy
Můj příběh asi nepatří mezi ty nejlepší, ale opravdu mám touhu to někomu říct. Stále patřím mezi tu generaci, která  toho v mládí moc neví o sexuálním životě. Byla jsem na střední škole,  když jsem se s rodiči přistěhovala do nového města. Přátele jsem si našla rychle a podle mého ještě rychleji jsem se stačila zamilovat.

Jmenoval se Lukáš a byla  to místní hvězda, všichni o něm mluvili, všichni ho měli rádi, no prostě místní miláček. I když jsem byla docela mladá, moji rodiče mě v ničem nijak neomezovali, a tak jsem mohla chodit, kde jsem chtěla. Asi tak půl roku po tom, co jsme se přistěhovali, mě moje sousedka, takže moje nová nejlepší kamarádka, vzala na místní diskotéku. Bylo to super, něco takového jsem neznala, opravdu jsem si to užívala. Samozřejmě na diskotéce byl i Lukáš, celý večer jsem po něm pokukovala a pořád jsem  se na něho usmívala. Takže když ke mně přišel a zeptal se mě, jestli si  s ním nezatančím, byla jsem štěstím bez sebe. Něco tak krásného jsem nezažila, ty pocity, to vzrušení, cítit jeho vůni, opravdu jsem si připadala, že kolem nás nic není, jenom já a on. Pak se mě zeptal, jestli se nepůjdeme projít, teď už vím, co to znamená, ale tenkrát... - no tak jsem s nadšením šla.

Zavedl mě na louku, kde byl stoh slámy, a já jsem byla totálně šťastná, něco tak romantického, nebe bylo samá hvězda, teplá srpnová noc... Držel mě za ruku a najednou si mě  pevně  přitisknul k sobě a začal mě líbat, já jsem to sice do toho okamžiku nikdy nedělala, ale okamžitě jsem se přidala a bylo to úžasné, byla jsem celá vzrušená. Potom mě položil na zem a začal si sundavat kalhoty, a přitisknul se na mě a já ucítila tu tvrdou věc. V ten moment pro mě veškerá romantika skončila a začala jsem panikařit, a začala jsem se prát o to, aby mě pustil, a že to nechci. Lukáš se mě zeptal, jestli jsem ještě panna a já jsem řekla, že jsem a že to nechci, ale Lukáš si stál na svém a říkal pořád dokola, že se nemám čeho bát a že to bude super a že si to užijeme. Moje snaha všechno zastavit byla marná, několikrát jsem řekla, že to nechci, že mě to bolí, můj boj jsem prohrála a bohužel tu noc jsem přišla o své panenství.

Deset minut po té odešel a já jsem sebrala veškerou svou sílu a vrátila se zpátky na diskotéku, kde jsem poprosila svou kamarádku, ať jde se mnou domů. Všechno mě bolelo, ale jak jsem přišla domů, nic jsem nedala znát, aby moji rodiče nic nepoznali, moc jsem se za sebe styděla. Moc jsem se trápila, co se mi stalo a už jsem měla chuť někomu to říct, ale najednou za mnou přišel Lukáš a začal se omlouvat za to, co se stalo, že ho to moc mrzí a že by to chtěl napravit.

Samozřejmě jsem nikomu nic neřekla, zůstalo to našim tajemstvím,  až na moje kamarádky, s Lukášem jsem nakonec spala asi další čtyři roky, i když nikdy jsme spolu nechodili. Romantika bez romantiky. Dnes už vím, že bych s tím utíkala za mojí mamkou, ať mi pomůže, ať něco udělá a vím, že by něco udělala, ale tenkrát  jsem to prostě nevěděla. Moje představa o romantice byla prostě jiná, myslela jsem si, že láska je čistá věc. Tenkrát jsem byla naivní blbá puberťačka, která toho o světě moc neví. Jenom  doufám, že moje dcera bude chytřejší než já, je jí osm let, a já se o ni začínám bát.  

jtpniok - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v tomto příběhu jde o tu hloupost a o strach nic víc Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
se mi ten konec zdá divný..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Když byla tvoje představa o romantice jiná, proč jsi s ním 4 roky spala Smajlík? A co myslíš, že by maminka udělala Smajlík? Nějak to nechápu Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles