Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatební líčení: Byla jednou jedna princezna

18. 01. 2017 | Užitečné rady
Pokud jste si svůj svatební den do detailů vysnívaly při sledování pohádek a o šatech jste měly jasnou představu dávno předtím, než jste vyslovily svoje ano, zůstává jen jediné - doladit líčení. A protože princezny nechodí před oltář „zmalované“, vizážista vám poradí, jak dosáhnout přímo nadpozemsky krásného looku.

Pleť:

Pleť nevěsty musí být dokonalá a líčení dlouhotrvající. K tomu vám pomůže podkladová báze, která nejdřív vyhladí pleť a vyrovná jemné linky nebo první vrásky. Na bázi vizážista aplikoval zpevňující a hydratační make-up s výtažky z kaviáru. Jeho součástí je i korektor sloužící k překrytí drobných nedostatků a kruhů pod očima. Oblast pod lícními kostmi zvýraznil tvářenkou a na lícní kosti nanesl rozjasňovač.

Oči a rty:

Aby pohled získal hloubku, vizážista nejdříve nanesl do očního záhybu matný hnědý stín. Vykreslil s ním linii oka a rozmazal ho do ztracena. Na vnější část víčka nanesl perleťový hnědý oční stín a světlejším odstínem z paletky prosvětlil vnitřní část víčka. Následně je pomocí štětce zapracoval tak, aby nevznikly ostré přechody. Vnitřní linii oka vykreslil bílou kajalovou tužkou a na řasy nanesl černou řasenku. K výrazným očím zvolil vizážista už jen jemně nalíčené rty. Aby odstín dokonale ladil s tónem pleti, na hřbetě ruky smíchal dvě rtěnky světlejší a tmavší barvy.
svatební líčení







Tipy vizážisty:


Bílá kajalová tužka rozjasní i unavené oči. Před dnem D se málokterá nevěsta vyspí do růžova. A pokud je vyčerpání z příprav vidět na očích, doporučuji do vnitřní linie oka použít kajalovou tužku krémové barvy. Oko opticky zvětší a rozjasní.

„Zapečte“ make-up, svatební fotky budou dokonalé. Metoda „baking“ se používá hlavně při focení a když potřebujete, aby líčení vydrželo co nejdéle. Na svatební den je proto ideální. V oblastech kde se vám pleť nejvíce mastí, naneste hrubší vrstvu pudru. Nechte ho působit několik minut a potom nadbytečnou vrstvu oprašte štětcem.

Zapomeňte na kompaktní pudr. Namísto něho používejte sypký transparentní fixační pudr. Působí přirozeněji a lépe se přizpůsobí vašemu odstínu pleti.
svatební líčení















Zdroj, foto: Dermacol


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mám ráda decentní líčení,proto jsem tak byla nalíčená i na svatbě
Obrázek uživatelky
profil
je moc hezky nalíčenáSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles