Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatební veletrh v Pardubicích

2. 02. 2009 | Užitečné rady
Asi jako každá nevěsta, tak i já chci být na svůj den perfektně připravena, když jsem v rádiu zaslechla upoutávku na svatební veletrh v Pardubicích, říkala jsem si, zajedeme se tam podívat a uvidíme co a jak. Abychom si nechali poradit s tím, co ještě budeme potřebovat a jak má vše vypadat.

Přemluvit přítele a budoucího pana ženicha, mi dalo poněkud práci, ale jeho postoj je zcela pochopitelný. Termín máme až v polovině září a podle mužů je na přípravy času dost…

Na veletrh jsme se ale po menších debatách přece jen vypravili.

Přivítala nás příjemná atmosféra pro nás dámy plná květin, nádherných šatů a samozřejmě spousty dychtivých nevěst a znuděných ženichů.

Potřebovala jsem poradit jakou květinu si nechat uvázat, jsem vysoká a štíhlá a budu mít šampaň šaty s chrámovou vlečkou. To byla první nutnost, kterou pan aranžér potřeboval vědět, jaké šaty a barvu. Doporučil mi tvar tzv. Anglické kapky, tedy kulatou květinu a od ní převis, asi 20 – 30 centimetrů. Barevně mi nedoporučil mé vysněné bílé růže, protože svatebčané by srovnávali bělost růží s bělostí šatů a šampaň by tak mohla působit jako „ špinavá bílá“.

Pokoukali jsme se po snubních prstýncích, předběžné ceny vycházejí podle typu prstýnku kolem 6 – 10 tisíc. My jsme spíše koukali po jednodušších kroužcích a pro nevěstu s kamínkem. V současné době je mnoho zajímavých a inspirativních modelů, avšak my „romantické konzervy“ musíme mít klasiku:-)


Pokud plánujete svatbu, určitě si nenechte některý ze svatebních veletrhů ujít, ať ještě letošních nebo těch příštích. Na jednom místě tu získáte přehled o přípravách, svatebních šatech, svatebních trendech či doplňcích pro váš den. Samozřejmě na vás čeká a i bohatý doprovodný program v podobě přehlídek svatebních a společenských šatů, ochutnávek svatebních koláčů a cukroví, vína nebo také ukázky tance.

 

DanielkaZ

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Veletrhy jsou určitě hodně užitečné, až budu plánovat svou svatbu, tak určitě na veletr zajdu načerpat inspiraci.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles