Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Umím přinést zpět ztracenou část duše, tvrdí šaman Pavel z Věštírny Květy Fialové

13. 01. 2011 | Zajímavosti
„Umím přinést zpět ztracenou část duše,“ tvrdí šaman Pavel z Věštírny Květy Fialové.

Šamanizmus, věštění, léčitelství... tajemství, která mohou provádět jen a pouze vyvolení. Měl jsem to štěstí a s jedním takto vyvoleným člověkem jsem se setkal. A došlo i na rozhovor.

Pavel Švarc dlouhodobě věští v internetové Věštírně Květy Fialové, fungující jako věštírna přes telefon a kameru.

Není to trochu úskalí, když svého klienta nevidíte, neznáte?
Trochu úskalí to samozřejmě je. Přesto, pokud slyším hlas toho člověka, znám jeho datum a hodinu narození, tak se dá velice dobře odpovědět na danou otázku. Samozřejmě se mu dá pomoci a ukázat mu směr, kterým se má dál ve svém rozhodnutí vydat. Věštec by měl být především nápomocen, aby se v člověku otevřelo to, co už vlastně ví. Pak si je klient schopen poradit.

Každý z věštců ve Věštírně pracuje jinak, nebo máte nějaký „ověřený postup“?
Předně bych chtěl říct, že každý z věštců je absolutně prověřený, co se týká lidské stránky a kodexu slušnosti. Neexistuje, aby se informace, které věštci řeknete, nebo které vám řekne on, dozvěděla třetí osoba. Většinou samozřejmě vykládáme karty, pracujeme s energiemi. Já třeba pracuji i s duchy zemřelých. Léčím například i psy, kočky a další zvířata, je to pro mě docela srdeční záležitost, zabývám se celý život kynologií... no, prostě každý věštec má své klienty, nikdo není schopen pomoci všem.

šaman PavelJak ve Věštírně figuruje Květa Fialová? Také věští?
Květa Fialová je naší patronkou a stála u zrodu Věštírny. Dává záruku kvality věštců a každého z nich zná osobně. Pořádáme různé společné akce, na které, pokud jí to zdraví dovolí, ráda jezdí. Děláme taky Festivaly, které nesou její jméno. Nedávno jsme byli v Lysé nad Labem a v říjnu v Českých Budějovicích.

Vy sám, jak jste v sobě objevil nadání pro, řekněme, tajemno?
Každého člověka zajímá tajemno, ač to může být zcela racionálně žijící člověk s nohama pevně na zemi. Ráno vstane a napadne ho, proč se mi to a to děje? Pokládá si sám sobě životně důležité otázky, ať už se týkají vztahů, financí, minulosti, budoucnosti... a hledá na ně odpovědi. A tohle se stalo i mně, jednou jsem ty odpovědi dostal. A časem jsem byl schopen odpovídat na otázky i druhým. Sám ale nejsem nic, jsem jenom dutá hůl, skrze kterou proudí informace k ostatním.

Nebojíte se někdy té moci, toho, že když někomu něco řeknete, on se podle toho zachová a dopadne to špatně? Už se vám něco takového stalo?
Vždycky, ale vždycky pracuju na tom, aby se člověk rozhodl podle sebe. Nikdy žádný věštec nesmí přímo ovlivnit rozhodnutí svého klienta. Člověk se musí rozhodnout sám. Může se mě zeptat na cokoli, ale musí si uvědomit, jestli je s tím, co se dozví, schopen žít. A samozřejmě základem dobrého věštce je kodex slušnosti.

Věštíte sám sobě?
Nevěštím, žiju podle toho. Jsem šaman, je to můj život, moje všechno.

Vidím, že jste se trochu zdráhal na tuhle otázku odpovědět. Je to možná o pochopení věšteb jako takových. Vysvětlete mi, s jakými silami vlastně pracujete - jsou to věci uvnitř člověka, nějaké fluidum, bohové...?
Na tuhle otázku neexistuje jednoduchá odpověď. Mohli bychom tu spolu sedět tři dny a stejně by to bylo málo...

šaman PavelDobře, rozumím. Stejně to zkuste aspoň trochu v kostce. :-)
Ale velmi, velmi, velmi obecně... existují tři světy, horní, střední (ve kterém žijeme) a spodní. V horním žijí v šamanizmu Rádci, křesťané jim říkají Andělé, ve spodním světě jsou podle šamanismu naši Spojenci - u šamanismu je to v podobě zvířete. Křesťani spodní svět uzavřeli a tvrdí, že v něm sídlí ďábel, šamanismus to ale chápe jinak.

Tohle se však týká šamanismu, ale jak je to tedy s tím věštěním?
Nevím, jak to dělají moje kolegyně ve Věštírně, ale já při věštění komunikuji se spojenci, kteří mi otvírají intuici. Dostanu informaci a tu řeknu. Je to snadné. :-) Každý má tuto schopnost, záleží jen na tom, jak si ji rozvinete nebo zavřete. To je osobní příběh každého z nás. Kromě této komunikace používám také karty, numerologii a kyvadlo. Záleží na typu otázky.

A na co se Vás lidé nejčastěji ptají?
Určitě to jsou vztahy. Jestli mají s partnerem být, nebo ne. Jestli hledat nového, nebo zda se to dá zlepšit. A pokud ano, tak jak na to. Já si myslím, že pokud se jednou „hrnek“ rozbije, tak se dá jen těžko slepit. A pokud ho slepíte, stačí jen málo a při první partnerské krizi je zase napadrť. Pak se lidé také často ptají na finance a samozřejmě na zdraví.

Nedovedu si představit, jak by takový šaman mohl přes telefon léčit. Jde to?
Každá nemoc začíná v duši, v šamanské terminologii se tomu říká ztráta části duše. Když chci klientovi pomoci, hledám nejprve příčinu jeho potíží, a pak se pokusím ho navést tak, aby ji uviděl i on. Tehdy začíná proces uzdravování. Samozřejmě jsou i případy, kdy to takhle přes telefon nejde. Je zapotřebí osobní terapie v poradně.

Tam pak provádíte s klientem nějaký uzdravující rituál? Jak šamanské léčení probíhá?
Jsou různé druhy léčby. Metodologicky vycházím z velmi starých pramenů pro šamanské léčení, ale samozřejmě jsem je upravil pro moderní dobu. Takže žádné halucinogeny, půsty a podobně. Používám šamanský buben a kontakt se svými spojenci. Umím přinést zpět ztracenou část duše, a tím vrátit klientovi zdraví.

To zní trochu jako pohádka...
Tak přijďte na můj seminář a uvidíte. :-)


Váš šaman Pavel
Výklad karet živě




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a zajímal by mě i ten seminář Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
i psi, zrovna tak jako lidé, se dají rozdělit do 12 znamení zvěrokruhu a sama dobře víš, že každý pes je povahově jiný. I u psů vznikají některé nemoci z jejich "duševní nespokojenosti". Nedá se přistupovat ke všem stejně. A když zjistíš, co ten který pes potřebuje a chováš se podle toho, bude šťastnější, ale i zdravější. Samozřejmě že zánět ledvin se asi po tlf nevyléčí.
Obrázek uživatelky
profil
zaujalo mě to léčení psů, to také děláte po telefonu? to si né co?Smajlík na ten seminář bych šla, nikdy dřív by mě to ani nenapadlo, ale co to čtu tady na chytré ženě, tak mě to začíná zajímat, ale ty semináře jsou jistě jako vše jen v Praze že? kdyby i v Brně, tak bych tam určitě šla - ze zvědavostiSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles