Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená bez všude přítomných bakterií

19. 07. 2009 | Nemoci
A je tady druhá polovina léta. Doufejme, že ta hezčí, bez všech těch šílených děšťů a všemožných rozmarů počasí. Ačkoliv jsme byly na dovolené vloni, prožíváme pokaždé stejná přeodjezdová „traumata“ – nezapomněla jsem na něco?

Plážových modelů a modelů na večerní promenádu máme obvykle v hlavě více, než se nám vejde do kufru, jak je ale na tom naše výbava „první pomoci“ pro nenadálé situace? A kdo se v tom má vůbec vyznat? Aspirin na horečku, kinedril na nevolnost, ibprofen na hlavu, immodium na…to už přece všechno známe.

Často však zapomene na tak triviální věc jakou je ochrana našich rukou před jídlem a také nad řešením svízelných situací tam, kam všechny obvykle musíme právě v tu nejnevhodnější dobu. Řeknu vám a mnohé z vás mi to určitě potvrdí – není nic horšího než nezvladatelná chuť na něco dobrého k snědku někde přímo na tržišti v přímém boji s obavou co bychom tak asi mohly chytit z našich neumytých rukou.
A jako na potvoru nikde žádné umyvadlo nebo hotelový pokoj. Naštestí se i na našem trhu postupně objevují antibakteriální gelová mýdla s vysokým obsahem alkoholu, které nám umožňují užít si některé chvilky se vším všudy. Použítí je jednoduché, jako byste používaly krém na ruce . Pokud je gel kvalitní a má to správné složení, což se však o všech říci nedá, uschne v několika vteřinách a za chvilku ho ani neucítíte, i když některé ty levné parfémy jsou opravdu pekelné:)

Dalším traumatem je pro mnohé z nás věc jindy tak triviální – návštěva toalet. Co už jsme všechny slyšely příběhů o vypotřebovaném papíru použítém na obložení sedátka, ulomených podpatcích a  vymknutých kotnících z akrobatického stání na okraji „propasti“, nebo orientačních bězích s cílem najít tu správnou a čistou toaletu…
Sprej
Naštěstí i v tomto případě výrobci vyslyšely naše nářky  a i na našem malém českém trhu se objevují první vlaštovky, které nám pomáhají užít si „to“ bez rizika. V zahraničí se tato kategorie jmenuje obvykle germ fighters a dostanete  je ve větších drugstorech. U nás jsou tyto spreje k dostání ve většině dobrých lékáren a jedná se povětšinou o kabelková balení, určená pro denní potřebu.

Nebezpečí totiž nečíhá jenom na dovolené, ale i během shoppingování nebo při obyčejné návštěvě kina nebo na toaletách v práci… Stejně jako u mýdla je použití jednoduché a zvládne ho i váš manžel. Nastříkat a setřít, nebo nastříkat a nechat uschnout…Hezkou dovolenou všem.

Zdroj: CLEANGUARD

Sixtie
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
najlepšie je mať dobrú imunitu
Obrázek uživatelky
profil
Jak je vidět i u nás jsou již vhodná antibakteriální gelová mýdla.
Obrázek uživatelky
profil
a jsou zde jednak vlhčené hygienické ubrousky s antibakteriální přísadou , pak antibakteriální hydratační nemastný gel na ruce Hand up,antibakterialí gel na ruce Bacilex,na kuchyně Antibacterial čistič ve spreji a rovněž na WC Toilet discret spray.Vše je na přírodní bázi.To je vše,co Dedra má.
Obrázek uživatelky
profil
A kde a od jakých firem se dá toto antibakt. mýdlo sehnat?Krom Oriflame?
Obrázek uživatelky
profil
doporučuju tento gel od firmy Oriflame, je super a fakt krásně osvěží
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles