Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Travel Aescin - nepostradatelný nejen na cesty

11. 06. 2013 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Otoky, pocit těžkých nohou, bolestivé hemoroidy i chrapot, který nás z čista jasna přepadne, to jsou situace, kdy chceme úlevu nejlépe hned, bez dlouhého čekání.

Jedná se o potíže, které čas od času potrápí každého z nás. Otoky dolních končetin z celodenního stání, po dlouhých cestách anebo z neustálého sezení u počítače dokážou být hodně úporné a člověku značně znepříjemňují život.

Česká farmaceutická společnost RosenPharma uvedla na náš trh preparát, který skutečně umí ulevit hned. Účinnou látku Aescin, tedy výtažek z jírovce maďalu (zvaného také kaštan koňský), nabízí ve svém přípravku Travel Aescin v podobě šumivých tablet. Účinná látka se díky tomu dostane do oběhu mnohem rychleji než je tomu u pevných tablet. To ocení každý, kdo ví, jak nekonečné dokáže být čekání na úlevu.

AescinAescin má mimořádné účinky na žilní systém, je proto ideální jako první pomoc při otocích a pocitech těžkých nohou, při křečových žilách, hemoroidech, poúrazových otocích a zánětech nebo při chrapotu způsobeném namožením hlasivek. Nápoj, připravený z šumivých tablet Travel Aescin, začne účinnou látku vstřebávat z trávicího traktu ihned po požití, proto není třeba užívat ho profylakticky a dlouhodobě, jak je to nutné u jiných přípravků na našem trhu. Travel Aescin  začíná účinkovat hned, díky tomu je možné vzít si ho až ve chvíli, kdy je to skutečně třeba.

Travel AescinAsi není třeba zdůrazňovat, že Travel Aescin je ideálním pomocníkem na dlouhé cesty autem nebo letadlem. Je však dobré upozornit, že se může osvědčit v mnoha dalších situacích našeho běžného života. Díky příjemně malému balení, které ocení zvláště ženy, jejichž kabelky nejsou bezedné, je ho navíc možné mít neustále u sebe. Tuba Travel Aescinu může být dokonce i trvalou součástí naší lékárničky v autě. Mnohokrát totiž při delší jízdě nastane situace, kdy léčivý účinek aescinu přijde více než vhod.
A nejen při cestování. Uleví i při dlouhém sezení u počítače, namáhavém stání nebo po celodenní chůzi. Pomáhá při tenisovém loktu nebo syndromu karpálního tunelu a osvědčil se dokonce i při bolestivém ischiasu.

Travel Aescin, nápoj s příjemnou mrkvovou příchutí, dokáže mnohé. Tak proč mu nedat šanci dokázat, že je doma i na cestách skutečně nepostradatelný?

Více na www.rosenpharma.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky 9, díky mocSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
se moc nepovedloSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkjá 9 x
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkjá 9 x
Obrázek uživatelky
profil
22. 06. 2013 22:03 Sebrán "Svatá Barbora - Hrad Grabštejn" za 10 bodů
22. 06. 2013 21:59 Sebrán "Svatá Barbora - Hrad Grabštejn" za 10 bodů
22. 06. 2013 21:54 Sebrán "Svatá Barbora - Hrad Grabštejn" za 10 bodů
22. 06. 2013 21:50 Sebrán "Svatá Barbora - Hrad Grabštejn" za 10 bodů
22. 06. 2013 21:41 Sebrán "Svatá Barbora - Hrad Grabštejn" za 10 bodů
22. 06. 2013 21:37 Sebrán "Svatá Barbora - Hrad Grabštejn" za 10 bodů
22. 06. 2013 21:29 Sebrán "Lotrando - Klášter Broumov" za 10 bodů
22. 06. 2013 21:26 Sebrán "Klíč" za 2 bodů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles