Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přípravky Multi-tabs® IMMUNO: Více než běžné multivitaminy

20. 03. 2009 | Péče o tělo
Aby byli všichni členové Vaší rodiny zdraví a fit i v době, kdy hrozí nachlazení a chřipkové epidemie, to chce víc polykat běžné multivitaminové pilulky.

V Multi-tabs® IMMUNO, přípravcích nové generace od dánské farmaceutické společnosti Ferrosan, se kromě nejdůležitějších vitaminů a minerálů skrývají i živé probiotické bakterie Lactobacillus Rhamnosus GG (LGG®).
Tyto moderní multivitaminové přípravky tak poskytnou mnohem účinnější posílení imunity než běžné produkty a navíc obnovují a udržují rovnováhu střevní mikroflóry, pomáhají chránit trávicí soustavu, účinně normalizují trávení a odstraňují zažívací potíže. Přípravky Multi-tabs® IMMUNO jsou určené pro celou rodinu - Multi-tabs® IMMUNO Kid mohou užívat děti už od jednoho roku (nejmenším dětem se tabletka rozdrtí), Multi-tabs®IMMUNO Plus je vhodný pro děti od 11 let a pro dospělé.

Proč moderní přípravky pro posílení imunity

obsahují probiotické bakterie?


Multi tabsProbiotika jsou živé organismy, které mají prokazatelně příznivý účinek na imunitu organismu. Pouhé doplňování potřebných vitaminů pro silnou přirozenou imunitu nestačí. Bylo totiž prokázáno, že imunita organismu závisí na střevech, protože asi 70 procent buněk imunitního systému se nachází právě tam. V trávicím traktu člověka se nacházejí celé miliardy střevních bakterií. Společně se střevní sliznicí tvoří ochrannou bariéru organismu před cizími mikroorganismy, účastní se metabolismu živin a podporují imunitní obranu. Změny ve složení této ochranné hráze mohou vést k celé řadě nemocí. Lactobacillus Rhamnosus GG je nejdůkladněji prozkoumaný a klinicky testovaný dostupný probiotický kmen. Je součástí střevní flóry s příznivým účinkem na lidský imunitní systém. LGG® aktivuje a podporuje hlavní části imunitního systému, zvláště během infekcí.

Kromě toho jsou probiotické mikroorganismy jsou již mnoho let využívány i jako účinná látka při léčbě střevních potíží. Bylo dokázáno, že probiotika zkracují dobu trvání virových průjmů, zároveň zlepšují trávení, pozitivně ovlivňují alergie či ekzémy a pomáhají organismu lépe vstřebávat vitaminy a minerály obsažené v přípravku, čímž dále zesilují jejich účinek na imunitní systém.

Multi tabs immuno kidMulti tabs immuno plus
























Pro účinnost probiotických bakterií je nutné, aby se zažívací trakt kolonizoval dostatečným množstvím LGG®. Část bakterií totiž nepřežije kyselé prostředí v žaludku a nemůže tak působit příznivě. Multi-tabs® IMMUNO poskytuje denně 109 živých mikroorganismů (tedy kolonii jedné miliardy tvořících jednotek) LGG®, což je prokazatelně dostatečné množství pro vysokou účinnost přípravků Multi-tabs® IMMUNO.

Multi-tabs® IMMUNO mohou užívat diabetici i lidé alergičtí na lepek. Další informace o přípravcích Multi-tabs® IMMUNO najdete na www.multi-tabs.cz. Přípravky lze zakoupit v lékárnách nebo přímo na www.lekarna.cz.


Zdroj: Multi-tabs®

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !