8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Život s letáky

18. 12. 2011 | Vaše příběhy

Na mnoha poštovních schránkách je upozornění Nevkládejte letáky, ale já na ně nedám dopustit. Chodí nám jich každý týden plno, ostatně schránku  máme hodně velkou. Pro mého manžela jsou nejatraktivnější ty, které se týkají dvou obchodních domů, které jsou v našem malé městečku. Stojí vedle sebe a navzájem si konkurují.

První leták dorazí hned v pondělí ráno a to je ta pravá chvíle pro mého manžela a barevné zvýrazňovače. Dopoledne tráví kroužkováním zajímavých slev. Zpravidla se týkají i výrobků, které vůbec nepotřebujeme.

Ve středu dorazí letáky z konkurenčního domu a rituál se opakuje a nastává vzájemné porovnávání cen. A potom nastane ta pravá chvíle, manžel vyráží s letáky v ruce do boje. Zeptá se, co mi chybí v kuchyni, ale pokud požadovaná surovina není právě v akci, mám smůlu, dovím se, ať počkám, že to určitě co nevidět zlevní. V tom případě si to tajně koupím sama třeba u Vietnamců ve večerce.

V obchoďáku vydrží i tři hodiny, nejen že zkontroluje, jestli souhlasí ceny s letáky, ale funguje jako poradce tápajícím seniorům. To samé se opakuje i v pátek a tak mám čas a hlavně klid na své koníčky, třeba klikačku na CHŽ.

Sama obchoďáky ráda nemám, vadí mi množství lidí a neosobní vztah k prodavačům, tak mi tento stav plně vyhovuje a taky jsme v důchodu a je na to čas. Jen se nemůžeme dohodnout, jestli jsme ušetřili nebo naopak nakoupili něco, co vůbec nepotřebujeme.

Letáky mají z mého pohledu dvě výhody, první je,  že kdo si hraje , nezlobí a snad proto jsme spolu vydrželi už 42 let. Druhou výhodou je nynější příznivá cena papíru ve Sběrných surovinách, za rok je těch letáků několik kilogramů.


Autor:datura

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Všem vám děkuji za komentíky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíku nás je to podobné,taky mám nakupovacího manžela....kontrola letáků je NUTNOST...Smajlík
NAPSALA JSI TO MOC HEZKY..SmajlíkSmajlík
10000B.
Obrázek uživatelky
profil
Daturo, tak to znám velmi dobře..., akorát to u nás probíhá na více etap
Obrázek uživatelky
profil
No,právě já si chodím do obchoďáku koupit jen kytku růží přes zimu, když nemám nic na zahradě a beru to jako procházku na druhý konec města Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezkéSmajlíkSmajlík. Já také nerada nakupuju v supermarketech ale můj muž je nakupovací maniak. Přesně jak Tvůj manžel, letáky prohlédne a hned si píše poznámky kde co mají zajímavého a hlavně levného. V kuchyni má větší přehled než já. Tak proč bych sa staralaSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles