Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Blíženci - roční horoskop na rok 2023

1. 01. 2023 | Horoskopy

Blíženci (21.5. - 22.6.)


Milí Blíženci, moc často sami sebe kritizujete, což vám zbytečně komplikuje život. Ale pokud udržíte klid a harmonii sami v sobě, pak se vyřeší spoustu nepříjemností a konfliktů. Vaším úkolem pro rok 2023 bude vše si srovnat v hlavě a naučit se rozeznat, co je vaše představa a co realita, co je pravda a co lež. Během roku si dávejte pozor na falešné sliby, zároveň buďte opatrní v tom, jaké sliby sami učiníte. Spoléhejte se především sami na sebe, buďte sebevědomější, ale také trpělivější než jindy!
 


Blíženci - roční horoskop na rok 2023


Láska a vztahy

V roce 2023 můžete stát častěji na „křižovatce“ lásky. V první polovině roku budou partnerské konstelace velmi napjaté, což vám zkomplikuje život. Váš partner potřebuje více klidu, tak se mu ho snažte dopřát. Vyřeší se tak hádky a nepříjemnosti. Začnete si všímat každodenních příjemných okamžiků a malých radostí, které jste dosud nedokázali ocenit. Přestanete hledat vzrušení a zábavu venku, ale naopak si začněte užívat hezké chvíle s rodinou. Na nezadané Blížence se usměje štěstí v podobě perspektivní známosti, největší naději přinášejí prázdninové měsíce.

Práce

S příchodem nového roku budete mít pocit, že jste se zbavili určité zátěže, což se u vás projeví přívalem nových sil. V pracovní oblasti se vám budou plnit všechny vaše sny a budete si užívat úspěchu a radosti z práce. Na tohle jste dlouho čekali, tak si to náležitě vychutnejte. S koncem roku budete mít problém s autoritami a pracovními vztahy. Zachovejte chladnou hlavu, s notnou dávkou tolerance a pochopení to zvládnete a vše se nakonec v dobré obrátí.

Peníze

Po novém roce zjistíte, že nemáte tolik peněz, jak jste si představovali, ale nic není ztraceno, vaše finanční situace se v průběhu roku výrazně zlepší. Bude to ale vyžadovat větší sebekontrolu, měli byste více šetřit, než utrácet a hlavně nekupovat nic na dluh. Nezapomínejte včas platit všechny účty, vyhnete se tak nepříjemným problémům a zbytečným poplatkům. Také si dávejte pozor na peníze i svoje osobní věci, nepozornost a roztěkanost vám může přinést ztráty. Obezřetní buďte zejména na konci roku.

Zdraví

V prvních měsících nového roku se může objevit nachlazení nebo chřipka, ale pokud budete více odpočívat, jaro již prožijete v plném zdraví a vitalitě. Ke zlomovému období dochází v listopadu, kdy sychravé podzimní počasí může podnítit zdravotní problémy ledvin a bolesti zad, ale i úbytek energie a oslabení imunitního systému. Více se oblékejte, ať neprochladnete. Pokud vás dlouhodobě trápí nějaké obtíže, je velká šance, že v letošním roce konečně ustoupí a váš zdravotní stav se podstatně zlepší. Dbejte zvýšené pozornosti při řízení vozidla, můžete mít tendenci zbytečně riskovat či neuváženě spěchat, a to se vám může vymstít. Také při sportu buďte opatrní, stačí chvilka nepozornosti a můžete si přivodit nepříjemný úraz.

Rada na závěr:

Měli byste slevit z ukvapenosti, více dbát sami na sebe a zavést do svého života řád a pravidelnost. Naučte se naslouchat svému nitru a konat v souladu se svým „já“. Buďte k sobě upřímní a více si věřte, to je cesta ke spokojenosti.



Blíženci - horoskop na rok 2023

Roční horoskop na rok 2023:

Roční horoskop na rok 2023 - Beran

Roční horoskop na rok 2023 - Býk

Roční horoskop na rok 2023 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2023 - Rak

Roční horoskop na rok 2023 - Lev

Roční horoskop na rok 2023 - Panna

Roční horoskop na rok 2023 - Váhy

Roční horoskop na rok 2023 - Štír

Roční horoskop na rok 2023 - Střelec

Roční horoskop na rok 2023 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2023 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2023 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je opravdu dobré dát horoskop na rok, který už je dávno za námi.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Neuškodí jednou za čas na horoskop nahlédnout znovu a opět se zamyslet,koukám,že se to taknějak plní Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ano,ano,zamyslet se a s rozvahou..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda