Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štír - roční horoskop na rok 2023

1. 01. 2023 | Horoskopy

Štír (24. 10. - 22. 11.)


Milí Štíři, po náročném roce 2022 si můžete konečně trochu oddechnout a dovršit to, co jste v minulosti odložili. Čeká vás pozitivní rok plný zážitků a nových cenných zkušeností. Začne se vám dařit a štěstí vás nemine. Pro tento rok pro vás bude klíčové dát sami sebe na pomyslné první místo žebříčku vašich hodnot a priorit. Když na sebe budete hodní, čekají vás dobré časy a zlepšení i v takových oblastech, kde jste již dlouho stagnovali. To je totiž vaše skutečná hodnota! V roce 2023 budete moci oživit svoje životní cíle.
 


Štír - roční horoskop na rok 2023


Láska a vztahy

Partnerský vztah odráží vždy vaše nálady stejně jako zrcadlo. Začátkem roku budou vaše vztahy trochu napjaté. Co se týká vztahů všeobecně, to co jste do nich vložili v minulých letech se vám bude vracet, jak v dobrém, tak i ve zlém. Pokud jste někomu ublížili, vrátí se vám to jako bumerang. V májovém měsíci je velká šance na oživení vašeho partnerství. Nejslibnějším měsícem roku je prosinec, budete se cítit výborně a do svého okolí budete vyzařovat pozitivní a vzrušující vibrace – ostatní zcela okouzlíte. Pokud nejste ve stávajícím vztahu spokojení, je právě rok 2023 ideální příležitostí, jak to změnit. V navazování nových známostí se vám bude dařit. Pozor si dejte na žárlivé a majetnické muže.

Práce

V roce 2023 se můžete těšit na pracovní postup, rozvoj osobnosti a jisté prozření, díky kterému budete mnohem vyrovnanější než dříve. Uděláte nejlépe, pokud se budete naplno věnovat kariéře. Nic však nebude zadarmo, nejprve budete muset překonat několik překážek, ale o to sladší odměna na vás bude čekat. Stojíte-li o zásadní změny ve svém profesním životě, určitě s rozhodováním počkejte na podzimní měsíce, kdy vaše úvahy, ale i činy budou podpořeny silou planet ve vašem znamení. Závěrem roku můžete očekávat zajímavé pracovní nabídky.

Peníze

V roce 2023 se vám bude celkem dařit, můžete očekávat nemalé pracovní úspěchy a s tím i související finance. Ale něco za něco, za vzestupem kariéry a hmotných statků se mohou skrývat problémy se zdravím, proto nezapomínejte odpočívat! V závěru roku se objeví zajímavá, i když trochu riskantní šance, jak vydělat příjemnou sumu peněz. Pokud si potřebujete půjčit peníze, tak jen na dlouhodobé projekty a investice. Také si dávejte pozor na vše, co podepisujete. Důkladně si smlouvy přečtěte, případně si je nechte posoudit právníkem. Obezřetnost ohledně financí bude na místě.

Zdraví

Psychická nepohoda a stresy se ve zvýšené míře promítají do zdravotních potíží. Snažte se nejednat pod vlivem emocí a hněvu a nezapomínejte, že klidná a veselá mysl je půl zdraví. Důležité pro vás je „vybití“ nahromaděné negativní energie pohybem, prospěje vám třeba chůze a v neposlední řadě i setkání s přáteli nebo láskyplné objetí partnera. Pozorní buďte od poloviny března, kdy planetární konstelace nevěští nic dobrého, budete mít oslabenou imunitu. Pozor na prostydnutí, mohly by vás potrápit potíže s ledvinami. Nepodceňujte příznaky nemocí a neodkládejte návštěvu lékaře. Pokud se vám podaří podchytit nemoc včas, máte velké regenerační schopnosti a vyléčení nastane poměrně brzo.

Rada na závěr:

Máte velké cíle a od života toho mnoho očekáváte. Současně ale víte, že musíte vynaložit mnoho úsilí a energie k tomu, abyste toho dosáhli. Neodkládejte věci na zítřek, váhavost a otálení vám ubírají sebevědomí a vzdalují vás od vašeho cíle.


Štír - horoskop na rok 2023

Roční horoskop na rok 2023:

Roční horoskop na rok 2023 - Beran

Roční horoskop na rok 2023 - Býk

Roční horoskop na rok 2023 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2023 - Rak

Roční horoskop na rok 2023 - Lev

Roční horoskop na rok 2023 - Panna

Roční horoskop na rok 2023 - Váhy

Roční horoskop na rok 2023 - Štír

Roční horoskop na rok 2023 - Střelec

Roční horoskop na rok 2023 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2023 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2023 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !