Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rak - roční horoskop na rok 2023

1. 01. 2023 | Horoskopy

Rak (23.6. - 22.7.)


Milí Raci, v roce 2023 zažijete všechny možné výšky, ale také nějaké pády. Těch pádů bude podstatně méně a je důležité, abyste jim nepřikládali velkou důležitost. Pokud si udržíte pozitivní přístup a nadhled, tak vše zvládnete. Tento rok bude průkopníkem mnoha nových směrů, s čímž vaše okolí nemusí hned souhlasit. Zažijete kritiku, odsouzení, ale stůjte si za svým, jste vybaveni silnou intuicí, mýlit se nebudete. V roce 2023 naplníte svou duši radostí a vyrazíte vstříc vlastnímu štěstí.
 


Rak - roční horoskop na rok 2023



Láska a vztahy

Předpověď pro Raky týkající se lásky v roce 2023 není snadná. Řada partnerských vztahů projde v tomto roce zatěžkávací zkouškou. Buď budete nejšťastnější dvojicí na světě a budete mít pocit, že nic lepšího ani nemůže existovat, nebo se naopak začnete řítit k hořkému konci. Vše záleží jen na vás a na rozhodnutích, které v tomto roce uděláte. Berte svého partnera takového jaký je a ne jakého byste chtěli mít. Pokud jste nezadaní, přestaňte jen snít, zažeňte ostych a plachost a vydejte se do společnosti. Optimální dobou pro nový vztah jsou jarní měsíce, nebojte se lásky a mějte srdce otevřené!


Práce

V práci vás čekají velké změny, které se ale týkají především vás samotných. Musíte změnit něco uvnitř sebe a začnete s tím už na začátku nového roku. Nepodléhejte tolik svým emocím, při každé příležitosti si zachovejte chladnou hlavu. Pochopíte, že to je jediný způsob, jak se lépe vyrovnat se stresem a být úspěšnější. V letních měsících budete zaplaveni spoustou práce, ale měli byste myslet více na sebe a na odpočinek, který koncem roku budete potřebovat. Pokud sami podnikáte, můžete získat pro svoji firmu zajímavou smlouvu či kontrakt. Ti z vás, kteří chtějí za každou cenu změnit svoji práci, by měli počkat až na druhou polovinu roku, kdy budou planety nakloněny změnám.

Peníze

Nepatříte k marnotratným lidem, jste spíše skromní a s penězi dokážete skvěle hospodařit. Vaše finanční situace vám už na začátku roku udělá radost. Budou vám proudit peníze, aniž byste pro to museli něco náročného udělat. Prostě se vám bude dařit a budete mít dostatek financí na vše, co si přejete. Otevírá se vám hned několik nových příležitostí a čekat vás bude i velké rozhodnutí v podobě nové investice. Koncem roku vás čekají výdaje spojené s dlouho odkládanými záležitostmi. Je vysoce pravděpodobné, že se na vás obrátí někdo z vašich přátel s prosbou o finanční výpomoc. Peníze půjčte jen důvěryhodné osobě.

Zdraví

Podle předpovědí vám nehrozí žádné vážné zdravotní potíže. V zimních měsících vás můžou potrápit bolesti kloubů a pohybového aparátu, u starších ročníků to může být i revmatismus či potíže se srdcem. V jarních měsících budete mít možnost pobytu v lázních za výhodných podmínek, využijte toho. Pravidelný odpočinek je základem vašeho zdraví, pobyt vám vyloženě prospěje a posílí vaši kondici. V letních měsících bude ideální čas shodit několik kilogramů. Pokud takové rozhodnutí už dlouho odkládáte, pak vězte, že právě v létě je k tomu ideální čas. Koncem roku vás do postele položí chřipka, ale bude to důsledek vašeho vysokého pracovního nasazení s nedostatkem odpočinku. Nezapomeňte vše pořádně vyležet, ať si roku 2024 nenesete nepříjemné zdravotní následky.

Rada na závěr:

Cítíte-li v sobě tvůrčí sklony, měli byste se jim poddat. Nemusí to být jen v umělecké oblasti, ale i v jiném směru – vaření, ruční práce, kutilství atd. Začněte s tím hned! To vám pomůže ke spokojenosti.


Rak- horoskop na rok 2023

Roční horoskop na rok 2023:

Roční horoskop na rok 2023 - Beran

Roční horoskop na rok 2023 - Býk

Roční horoskop na rok 2023 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2023 - Rak

Roční horoskop na rok 2023 - Lev

Roční horoskop na rok 2023 - Panna

Roční horoskop na rok 2023 - Váhy

Roční horoskop na rok 2023 - Štír

Roční horoskop na rok 2023 - Střelec

Roční horoskop na rok 2023 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2023 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2023 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles