Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Býk - roční horoskop na rok 2023

1. 01. 2023 | Horoskopy

Býk (21.4. - 20.5.)


Milí Býci, jste velmi konzervativní znamení, ale rok 2023 vám přinese mnoho změn a nových začátků. Pokud se je budete snažit bojkotovat, přinese vám to víc komplikací, než když necháte vše volně plynout. Nový rok vám dává příležitost ukázat, co ve vás dříme dobrého a s trochou odvahy a energie se vám podaří vše, co si zamanete. Začnou se odvíjet pozitivní změny a různé šťastné náhody, které váš život ovlivní na dlouhou dobu. Dařit se vám bude v osobním i pracovním životě, kde se budete potkávat s těmi správnými lidmi. V roce 2023 bude štěstí na vaší straně!
 


Býk - roční horoskop na rok 2023


Láska a vztahy

V manželském či partnerském životě by vás v roce 2023 mohly zastihnout problémy, které vás trochu zaskočí. Zvláště jarní měsíce budou plné dohadů, které se vám nebudou líbit a budete reagovat podrážděně. Stačí jen trochu trpělivosti, empatie a hlavně naslouchat tomu, co vám partner říká. Pokud nejste ve vztahu, tak v prvních měsících nového roku můžete zahořet láskou. Může to být i někdo, s kým jste se v minulosti rozešli, jenže mezi vámi stále panuje velká fyzická přitažlivost. Nejromantičtějším měsícem v roce bude květen, využijte ho k naplánování romantického víkendového pobytu.

Práce

Začátkem roku dostanete nabídku na novou práci, která bude souviset s častým cestováním, ale budete váhat, zda ji přijmout. Jste sice velmi pracovití a pečliví, ale přeci jen je pro vás důležité určité pohodlí a stereotyp, ale nebojte se trochu zariskovat! Vaše tvrdohlavost se vám nemusí vyplatit v podzimních měsících, obrňte se trpělivostí a připravte se na vyjednávání, a také na psychicky náročnější konec roku. Pokud se v práci zaměříte na rozvoj spolupráce a naučíte se pracovat společně s ostatními, kolektivně, bude váš kariérní postup mnohem rychlejší.

Peníze

Jste zemní znamení a potřebujete, stejně jako vaši zemní „kolegové“ Panny a Kozorozi, pocit finanční jistoty a stability. Začátkem roku nebude vaše finanční situace moc příznivá. V situaci stále rostoucích cen se budete snažit méně utrácet a více šetřit. Na jaře se vše obrátí a vy začnete mít opět financí dostatek. Vyřešíte tím vše, co vás celé roky trápilo, doplatíte všechny dluhy z minulosti, což vám přinese klid. Pokud hodláte jet na dovolenou, zvolte si měsíc srpen nebo září a vyberte si jen solidní cestovní kancelář, abyste se vyhnuli obtížím.

Zdraví

V prvních měsících nového roku se můžete potýkat s problémy s ledvinami a močovými cestami. Pozor si dejte na prochladnutí, pořádně se oblékejte, jinak vás tyto potíže pořádně potrápí a zbavíte se jich až v letních měsících. Podzim vám přinese problémy s kolísavým tlakem, ale do konce roku se srovnáte a přijde uzdravení ve všech rovinách. Pamatujte, že své zdraví máte zcela ve svých rukou, nezanedbávejte preventivní prohlídky, nepřejídejte se a nebuďte líní. Už dlouho si přejete zhubnout, ale výsledky pořád nejsou takové, jaké byste si představovali. Jako nejvhodnější pro hubnutí se jeví jarní měsíce, ale musíte být vytrvalí a hlavně trpěliví.

Rada na závěr:

Nečekejte na velké štěstí a radujte se ze života, který žijete. Přemýšlejte, co všechno můžete udělat dnes, právě teď. Chopte se života každý den a v tento okamžik. Pak teprve se můžete dostat tam, kam chcete.



Býk - horoskop na rok 2023

Roční horoskop na rok 2023:

Roční horoskop na rok 2023 - Beran

Roční horoskop na rok 2023 - Býk

Roční horoskop na rok 2023 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2023 - Rak

Roční horoskop na rok 2023 - Lev

Roční horoskop na rok 2023 - Panna

Roční horoskop na rok 2023 - Váhy

Roční horoskop na rok 2023 - Štír

Roční horoskop na rok 2023 - Střelec

Roční horoskop na rok 2023 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2023 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2023 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !