Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vodnář- roční horoskop na rok 2023

1. 01. 2023 | Horoskopy

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)


Horoskop na rok 2023 vám slibuje pozitivní rok plný krásných okamžiků a překvapení. Čeká vás úspěch, pravděpodobně hned na jaře se vám splní něco, o čem už dlouho sníte, nikdy jste si ale nechtěli připustit, že by se to mohlo opravdu podařit. Užijte si to dosyta. Nespoléhejte se ale na štěstí a pocit, že vám vše projde, neboť bez pořádné dávky úsilí a trpělivosti to nepůjde. V minulých letech jste se mohli setkat s osobní nejistotou a problémy se vztahy. Tento rok přináší prostor k tomu, abyste si vše mohli srovnat v hlavě a uvědomit si, co jste dělali špatně. V roce 2023 je nutné poučit se z chyb, které jste v minulosti udělali a díky tomu se vám podaří lépe porozumět přítomnosti!

Vodnář - roční horoskop na rok 2023


Láska a vztahy

V minulém roce se vám mohlo zdát, že váš vztah je na bodu mrazu. Že mu chybí jiskra a převládá nuda a stereotyp. V roce 2023 se připravte na celou škálu nových a spontánních situací. Zkuste se zastavit a vážit si drobných radostí, které zažíváte každý den. Važte si svých nejbližších a buďte vděční za váš fungující vztah i rodinu. Dlouhodobým vztahům přeje hlavně podzim, zadaným Vodnářům se podaří jejich lásku upevnit a posunout dále. Nezadaní Vodnáři s trochou štěstí konečně potkají svého vysněného partnera, pravděpodobně to bude někdo z minulosti. Zvláště na závěr roku vás čeká úžasný flirt a láska, užijete si skvělý konec roku.

Práce

Práce a kariéra v roce 2023 přinese všem Vodnářům více radosti, než problémů. V březnu pocítíte ohromný příliv energie, která vám otevře novou životní kapitolu. Nebraňte se novým výzvám! Otevřou se před vámi nové perspektivy, vrhnete se do nových projektů a aktivit. Možná budete kvůli práci i cestovat do zahraničí. Bude to pro vás optimální období, kdy můžete vyniknout a zvednout svou prestiž. Směle plánujte a nenechte se nikým a ničím odradit. Vaše snaha bude korunována úspěchem. Výsledky se možná nedostaví hned, ale nečinnost a lenost nebude mít v tomto roce prostor. V průběhu jara nebo začátkem léta můžete změnit práci, čímž si výrazně polepšíte.

Peníze

Období hojnosti vás čeká na začátku roku, pravděpodobně přijdou i nějaké nečekané peníze a odměny, očekávat můžete i zvýšení platu. Ještě na jaře to bude skvělé a po finanční stránce vám nebude nic chybět, čeká vás posun v kariéře. V polovině roku však přijde krize, lze očekávat velké výdaje související s bydlením. Podaří se vám situaci zklidnit, ale až do konce roku vás čeká spíše finanční stagnace než výrazný posun k lepšímu. Raději si na začátku roku dávejte nějaké peníze stranou, vyhnete se tak pozdějším komplikacím. Dobrý pozor dávejte na to, do jaké banky ukládáte svoje finance, ale také komu půjčujete a na jak dlouho. Vše si předem pořádně ujasněte, ať se nedostanete do nepříjemných problémů.

Zdraví

Vodnáři by v roce 2023 měli být obezřetní v oblasti zdraví. V lednu začnete mít výčitky po vánočním hodování a začnete každý den cvičit. Jenže to přeženete, úplně se odrovnáte a odnesou to vaše záda. Během roku vás bude provázet stres, nespavost a únava, více odpočívejte a dopřejte si pravidelnou dovolenou nebo alespoň relaxační prodloužený víkend. Pozor na dolní končetiny, neboť jsou to vaše citlivá místa, postihnout vás mohou bolesti, křeče či úrazy nohou. Po celý rok se vyplatí dbát zvýšené ostražitosti, preventivní prohlídky u praktického lékaře neodkládejte. K lékařům asi nikdo nechodí s potěšením, ale vám se odkládání nemusí vyplatit.

Rada na závěr:

Důvěřujte více sami sobě a spoléhejte na své vlastní schopnosti, vaše vrozená intuice a představivost vás nezklame. Vymažte ze své mysli strach z omylu a neúspěchu a nebojte se občas zariskovat. Vaším heslem by mělo být, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek.


Vodnář - horoskop na rok 2023

Roční horoskop na rok 2023:

Roční horoskop na rok 2023 - Beran

Roční horoskop na rok 2023 - Býk

Roční horoskop na rok 2023 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2023 - Rak

Roční horoskop na rok 2023 - Lev

Roční horoskop na rok 2023 - Panna

Roční horoskop na rok 2023 - Váhy

Roční horoskop na rok 2023 - Štír

Roční horoskop na rok 2023 - Střelec

Roční horoskop na rok 2023 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2023 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2023 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !