Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kozoroh - roční horoskop na rok 2023

1. 01. 2023 | Horoskopy

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)


V roce 2023 se dočkáte mnoha změn, a to jak pozitivních, tak negativních. Důležitým předpokladem k tomu, jak zvládnout tento rok, bude zbavit se všeho, co už vám neslouží, co nepotřebujete, co vám přináší ztráty. Naučte se brát věci s větší lehkostí a ve vypjatých situacích zachovat chladnou hlavu a nenechat se nikým a ničím zastrašit. Měli byste si více věřit, že vše překonáte. Máte na to, abyste v roce 2023 vytvářeli jedinečné věci a byli jedničkami ve všem, co si zamanete!
 


Kozoroh - roční horoskop na rok 2023



Láska a vztahy

Rok 2023 bude pro vás plný nových nadějných setkání a zlomových okamžiků. Potkat můžete i svou osudovou lásku, počítat můžete i s přírůstkem do rodiny. Ale nic není zadarmo, na partnerském vztahu budete muset zapracovat, neboť aby strom nesl ovoce, potřebuje opečovávat a hýčkat. Mnohé vztahy neprojdou zatěžkávací zkouškou, nejméně příznivým obdobím budou jarní měsíce. Pokud problémy ustojíte, vše se postupně vrátí do normálu a vaše láska bude bez trhlin pokračovat dále. Nezadaní jedinci se mohou těšit na nová romantická dobrodružství, flirtování a vášeň. Lásce a novým známostem ale budou muset jít naproti, bez toho to nepůjde.


Práce

Jste schopni tvrdé a cílevědomé práce, chcete za každou cenu uspět a je mezi vámi množství workoholiků. Od začátku roku budete hodně pracovat a za prací cestovat, což vás může jednoduše dostihnout a v určitý okamžik vám prostě dojdou síly. Nenechávejte si na sebe naložit více práce, než jste schopni zvládnout a nedopusťte, aby ostatní zneužívali vašich dobrých vlastností. Obklopujte se úspěšnými a schopnými lidmi, budou mít na vás pozitivní vliv. Podnikající Kozorozi, dejte si do pořádku vše, co souvisí s vaším podnikáním, neboť můžete očekávat kontrolu z úřadu.

Peníze

Konec roku bude o rekapitulaci, některé finanční transakce uzavřete s tím, že nedopadly tak, jak jste si přáli, ale uvědomíte si, že to je vše jen minulost a že jste k sobě zbytečně kritičtí. Po finanční stránce na tom budete po celý rok poměrně dobře, svoji práci a vydělávání peněz berete nesmírně vážně. Jste bystří a podnikaví a víte, jak peníze vydělat a udržet, ale také zmnohonásobit. Záleží vám na dobré životní úrovni a dovedete se o svůj majetek vzorně starat. Nebuďte přehnaně skromní ohledně platu, nebojte se požádat o jeho zvýšení. Pokud možno vyhněte se finančním transakcím, nebo půjčkám, zkomplikovalo by vám to život.

Zdraví

Po celý rok bude důležitá zvýšená péče o vlastní zdraví. Začátek roku je ideální čas na to, udělat krok směrem ke zdravému životnímu stylu. Abyste si zachovali dobré zdraví, je pro vás nezbytné vyhnout se jakékoli nestřídmosti a extrémům. Zlepšete svojí životosprávu, dopřejte si odpočinek, masáže, pravidelný pohyb a procházky v přírodě a pamatujte, že ne samou prací živ je člověk. Nezapomínejte se průběžně otužovat a posilovat imunitu. Pozor si dejte i na úrazy, největší riziko hrozí v letních měsících. Chladné a sychravé podzimní dny vám přinese nejen špatnou náladu, ale i chřipku a nějaký čas potrvá, než se z nemoci dostanete.

Rada na závěr:

Pamatujte si, že každým dnem dostáváte příležitost k tomu, ukázat, co ve vás je. Uvědomte si svojí hodnotu postavenou na pracovitosti, svědomitosti a pečlivosti a neprodávejte se tak levně. Zvedněte hlavu vzhůru, váš život bude lepší.


Kozoroh - horoskop na rok 2023

Roční horoskop na rok 2023:

Roční horoskop na rok 2023 - Beran

Roční horoskop na rok 2023 - Býk

Roční horoskop na rok 2023 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2023 - Rak

Roční horoskop na rok 2023 - Lev

Roční horoskop na rok 2023 - Panna

Roční horoskop na rok 2023 - Váhy

Roční horoskop na rok 2023 - Štír

Roční horoskop na rok 2023 - Střelec

Roční horoskop na rok 2023 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2023 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2023 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !