8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryby - roční horoskop na rok 2023

1. 01. 2023 | Horoskopy

Ryby (21. 2. - 20. 3.)


V roce 2023 vám hvězdy budou nakloněny, jen musíte vynaložit určité úsilí. Budete poměrně snadno proplouvat životem a nemusíte se obávat žádných nepříjemných situací a změn. Zaručen je i váš osobní růst, nebudou vám chybět dobré nápady a nouzi nebudete mít o kreativitu a množství inspirace. Ale pozor, „neusněte na vavřínech“ a uchovejte si svou skromnost. Možná budete občas cítit beznaděj a nebudete se umět rozhodnout, dejte na svoji intuici, ta vás přivede na správné místo ve správný čas. Nová energie, která přichází do vašeho života, vás může také inspirovat k tomu, abyste vyzkoušeli nové věci, nebo se odhodlali ke změnám. Můžete se těšit, rok 2023 bude zajímavý a úspěšný!
 


Ryby - roční horoskop na rok 2023


Láska a vztahy

Lásku a harmonii v partnerském vztahu si budete muset zasloužit a vynaložit nemalé úsilí. Netrvejte na každém názoru, častěji se s partnerem raďte. Je důležité si ujasnit, co od vztahu očekáváte a spolu s partnerem si otevřeně promluvit, abyste zjistili, co naopak očekává on. V roce 2023 bude zkoušena vaše trpělivost, nedořešené problémy s příbuznými nebo se sousedy mohou přerůst v nepříjemný konflikt. Pokud si už delší dobu přejete nový vztah a osudového partnera, tak na začátku roku budete mít příležitost. Přijdou rychlé a překvapivé příležitosti, jednou z nich bude seznámení s vaším potenciálně možným partnerem.

Práce

Začátek roku 2023 budete pracovat obzvlášť usilovně, ale všechny vaše snahy se vám v dlouhodobém horizontu vrátí. Očekávat můžete i změnu v pracovním zařazení. Posunete se o nějaký ten stupeň výše a dostanete velkou důvěru. Budete sice velmi produktivní, ale budete mít tendenci nakládat si toho na sebe příliš mnoho a pocítíte vyčerpání. Mnohé úkoly tak nezvládnete splnit v termínu. Očekávat můžete konflikty a dohady. Pozor, aby vás to nezastavilo ve vaší kariéře. Snažte se dělat vaši práci svědomitě a věnujte dostatek pozornosti detailům, abyste nemuseli dělat všechno znovu. A hlavně nezapomínejte odpočívat.

Peníze

V oblasti financí se vám bude dařit. Pracovní píle a nasazení se vám vyplácí a vy se můžete těšit na příjemný finanční benefit nebo jiné ohodnocení. Začátkem roku budete mít k financím hodně majetnický vztah. Začnete i hodně šetřit, protože budete mít pocit nedostatku. V polovině roku se mohou objevit ztráty. Dejte si pozor na špatné investice nebo půjčování peněz někomu, kdo by vám je nemusel vrátit. Obezřetně si hlídejte peněženku a svoje doklady. Ke konci roku vám přijdou peníze v podobě nějaké odměny, zvýší se váš plat, případně můžete i něco vyhrát nebo zdědit.

Zdraví

Začátkem roku se může objevit nachlazení a problémy s dýchacími cestami, ale naštěstí jen dočasné. V jarních měsících budete mít možnost pobytu v lázních za výhodných podmínek, využijte toho. Pravidelný odpočinek je základem vašeho zdraví, pobyt vám velmi prospěje a umožní eliminovat stres a pracovní přetížení ze začátku roku. Uprostřed léta však pocítíte únavu a vyčerpání, v této době je optimální čas vzít si dovolenou. Dbejte zvýšené pozornosti při řízení vozidla, můžete mít tendenci zbytečně riskovat či neuváženě spěchat. Také při sportu buďte opatrní, stačí chvilka nepozornosti a můžete si přivodit nepříjemný úraz.

Rada na závěr:

Jste posledním znamením zvěrokruhu a někdy se také stavíte až na poslední místo. Vězte, že nejste o nic méně schopní než ostatní. Naučte se více důvěřovat svým schopnostem a nepodléhat pocitům méněcennosti. Pamatujte, že život má jen ten smysl, který mu dáme.


Ryby - horoskop na rok 2023

Roční horoskop na rok 2023:

Roční horoskop na rok 2023 - Beran

Roční horoskop na rok 2023 - Býk

Roční horoskop na rok 2023 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2023 - Rak

Roční horoskop na rok 2023 - Lev

Roční horoskop na rok 2023 - Panna

Roční horoskop na rok 2023 - Váhy

Roční horoskop na rok 2023 - Štír

Roční horoskop na rok 2023 - Střelec

Roční horoskop na rok 2023 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2023 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2023 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !