Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Co je TANTRA masáž?

25. 12. 2018 | Péče o tělo
TANTRICKÁ MASÁŽ je cesta k rozšíření potenciálu energie a vědomí.
Spojuje dotek, práci s dechem a meditaci. Dává podporu k prožitku bezpečného a přítomného kontaktu, kdy si budeme všímat, co se právě děje prostřednictvím doteků různé kvality bez očekávání a vnitřní cenzury.


Tantra masáž pomáhá přijímajícímu prozkoumávat a uvolňovat překážky, blokující přirozené proudění energie. Probouzí  přirozenost a smyslnost u žen, uvolňuje přirozenou sílu u mužů, energizuje pohlaví, pánev a celé tělo. Uvolňuje potlačené emoce a bloky, čímž zvyšuje potenciál naplnění a vede ke schopnosti prožívat vyšší stupně orgasmu. U žen může podpořit přirozený porod. Má mnoho směrů, které vedou od problémů k očišťování a uvolňování sexuální energie, k jejímu vědomému přijetí do všeho, ve všem, co se děje. Do velkých plánů i do každodenních potřebných věcí.

Tantrické setkání pro muže a ženy

tantra masážZákladem tantra masáže je vytvoření důvěry a vzájemné spolupráce. Když přijdete na tantrickou masáž, je důležité, abyste se seznámili s člověkem, který vám masáž provede. Oba se pak domluvíte, jakým směrem se bude masáž ubírat. Můžete si vybrat, kam má práce s tělem vést, který způsob uvolnění, prožitku či jemnosti vzrušení toužíte zažít.  Společně najdete nejlepší cestu, která vám bude vyhovovat, abyste se cítili příjemně a bezpečně. Teprve poté se můžete připravit na vlastí kontakt.

Při setkání na sobě můžete mít lunghi, což je velký šátek.
Dovolí vám se uvolnit, protože je lehký a jenom se lehce zaváže. Samotné setkání pak začíná rituálním pozdravem namaste, Je jednoduchý a uvědomíte si při něm, že chcete prožít cestu ke svému zdroji energie, síly a citlivosti. K tomu vám pomůže praktik, který je vašim průvodcem na této cestě. Ukáže vám, jak pracovat s dechem, protože správné a hluboké dýchání vás uvolní a dovolí vám dostat se hluboko do svého těla, aby u vás došlo ke zklidnění a relaxaci.

Při této spolupráci tantrická praktička nebo praktik nabízí tělu a někdy také pohlaví, perineu a rozetě nový typ doteku, který není zaměřený na výkon ani na erotické vybití energie. A právě v těchto intimních oblastech, která jsou někdy zatížená očekáváním, stereotypy, traumaty, předsudky a nepochopením, vyžaduje spolupráce obou zúčastněných citlivý přístup a zvýšenou pozornost. Dávající podporuje a učí přijímajícího, jak si pomocí dechu uvolněnou sexuální energii nechat kolovat v těle, jak ji propojit se srdcem a vědomím. To vede k rozšiřování naší kapacity v jakémkoli potřebném směru našeho života. Tímto se sexuální energie stává životní energií.

tantra masážTantrická masáž je práce s tělem a energií, takže vám umožní oprostit se od nepříjemných myšlenek a prožívat sebe s ve své energii a síle. Děje se tak prostřednictvím doteku, a to i na místech pohlaví, perinea a rozetky. Pomocí různých typů doteků zažívá vaše tělo jedinečný zážitek. Zjistíte o sobě, kde jste citlivější nebo naopak, kde jsou místa méně citlivá až necitlivá, protože tam neproudí vaše životní energie. Často je to v oblasti pohlaví, třísel, zadečku nebo na stehnech. S praktikem o tom po celou dobu masáže můžete mluvit a jeho úkolem je tuto energii uvolnit a rozvézt ji do celého vašeho těla a zároveň udržovat vaši pozornost ve vašem těle. Váš zážitek vede k pocitu jistoty a bezpečí. Celý proces končí opět pozdravem namaste.
Tantrická masáž do vašeho života přináší nové typy prožitků a pomáhá vám naplnit vaše vnitřní touhy a životní sny.

Tantrickou masáž můžete přijímat od ženy, od muže nebo od obou současně.

Tantra masáž pro páry

Partnerská masáž je cestou prožitku a obohacením vztahu. Tak, jak se uvolňujete do vlastní energie, můžete se vnímat v novém, otevřeném kontaktu se svým partnerem, partnerkou bez navyklých očekávání, postupů, obran a her. Společná masáž může být krokem, který překračuje vaše společné stereotypy a otevírá přirozenou spontánnost.

Po úvodním rozhovoru, otázkách a domluvě o průběhu a cíli masáže se můžete osprchovat a obléct volného šátku – lunghi. Setkání začíná rituálním pozdravem, pro váš společný vstup do tantrické práce s tělem a energií a podpoří váš záměr pro společnou masáž. Při masáži ležíte blízko sebe a pokud chcete, můžete se dotýkat a držet za ruku – nechat energii proudit mezi vámi. Oba praktici - muž a žena, přivádějí pozornost do vašeho těla i společného kontaktu s partnerem pomocí doteku pěti kvalit. Cílem je pozvat vás do uvolnění a prožitku vlastního těla, energie a vědomí prostřednictvím kvality země, vody, ohně, vzduchu a spirituální energie. V prožitku každé z kvalit můžete prožívat uvolnění svého pohlaví, srdce a vědomí, zároveň můžete pomocí dechových technik a přirozené imaginace uvolňovat a prožívat spojení mezi sebou na těchto třech úrovních. Poté následuje čas na vedení masáže podle dohodnutého průběhu. Tantrické setkání můžeme zakončit velmi příjemnou integrační masáží a krátkou meditací.
Na přání lze masáž páru domluvit také v oddělených prostorech a sejít se opět po jejím zakončení. Doporučujeme, aby se na masáži shodli oba partneři. Pokud masáž plánujete jako pozvánku nebo dárek pro toho druhého, dejte tomu druhému příležitost, aby se s masáží a jejím průběhem obeznámil. Neváhejte nám zavolat a nechte si zodpovědět případné další otázky či vyslovit obavy.
Masáž je pro vás a je pro nás důležité, abyste se při ní cítili pohodlně a dobře. V rámci masáže je široké hrací pole, v plné verzi zahrnuje masáž těla i pohlaví, nebo může být smyslným rituálem masáže těla bez přímé masáže pohlaví. Komunikujte s námi, aby tantra masáž byla pro vás krásným prožitkem i obohacením vašeho společného života.

Čeho se „dotýkáme“ v tantrickém setkání?

tantra masážV sexuálním životě někdy dochází k neporozuměním, konfliktům nebo pocitům nespokojenosti, které vycházejí z toho, že nevyužíváme svou sílu tak, jak bychom mohli. Když máme problém s tělem, například se zády, zajdeme si na masáž, kde bolest uvolníme. Stejně tak fungují i tantra masáž a tantrická individuální setkání, která nabízí podporu k objevování překážek a bloků vedoucích naše jednání často tam, kam vůbec nechceme. Uvědoměním a uvolněním lze poznat a prožít vnitřní klid a sílu, potřebnou k důležitým rozhodnutím i každodenním potřebným krokům.

Sexualita je největší silou v životě.
Z této síly jsme se narodili a čerpáme z ní celý život. Je to pramen naší životní síly, která má vliv na tvořivost, plodnost, radost, vědomí sebe a hodnoty, což velmi úzce souvisí s materiální hojností a vztahu k penězům. Souvisí také s naší přirozeností a vědomím práva žít svůj vlastní život, svoje vlastní sny. Celé tělo, i pohlaví, perineum (hráz, kořen) a rozeta (řitní otvor) si „pamatuje“ všechno, co jsme od početí prožili. To krásné i to, co nás ohrožovalo.

Tantrická masáž

- uvolňuje přirozenou sílu u mužů
- prokrvuje a energizuje pohlaví, pánev a celé tělo
- pomáhá uvolňovat potlačené emoce a bloky
- oživuje přirozenou vzrušivost
- zvyšuje potenciál naplnění
- vede ke schopnosti prožívat vyšší stupně orgasmu
- generuje dostatek energie pro každodenní život i velké změny



Autorka: Monika Michaelová
www.cestyprozitku.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je smutná jak pořád někdo přirovnává tantra masáž k erotické masáži. Přitom se jedná o zcela něco jiného navíc tantra pracuje s energií lidského těla (viz. http://www.tantra-masaz.cz/ ). Tak jsem ráda, že alespoň jeden článek je napsán hezky odborně.
Obrázek uživatelky
profil
Je smutná jak pořád někdo přirovnává tantra masáž k erotické masáži. Přitom se jedná o zcela něco jiného navíc tantra pracuje s energií lidského těla (viz. http://www.tantra-masaz.cz/ ). Tak jsem ráda, že alespoň jeden článek je napsán hezky odborně.
Obrázek uživatelky
profil
zíde sa Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zaujímavé
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles