Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Beran - roční horoskop na rok 2023

1. 01. 2023 | Horoskopy

Beran (21.3. - 20.4.)


Milí Berani, čeká vás poměrně příznivý rok, i když budete muset překonávat určité překážky. Aktivita a odvaha je vašemu znamení vlastní a právě tyto vlastnosti vám v roce 2023 hodně pomůžou. A pokud si osvojíte trpělivost, vytrvalost a budete krotit svůj ostrý jazyk, vše zvládnete s přehledem. Rok 2023 přinese velký posun na vaší životní cestě.
 


Beran - roční horoskop na rok 2023


Láska a vztahy

Tento rok s sebou nese ukončení nefunkčních vztahů, ze kterých vyprchala láska, ale nemusíte se obávat, neboť konec jedné etapy života vám přinese začátek nového, mnohem šťastnějšího a spokojenějšího vztahu. Začátkem roku budou vaši mysl zaměstnávat problémy v práci a na budování vztahů se svými nejbližšími nebudete mít moc času. Je to velká škoda, tak alespoň nezapomeňte naplánovat pořádnou letní dovolenou. Nezadané Berany čeká v jarních měsících zamilovanost a velká láska. Nic ale nebude zadarmo a nové lásce budete muset hodně obětovat.

Práce

Na začátku nového roku vás čeká nejen hodně práce, ale i stěhování či nějaké přesuny, které budete vnímat jako komplikace a těžko se s tím budete smiřovat. Na jaře se k tomu přidají konflikty s jedním z kolegů, což vám ubere energii a chuť do práce. Receptem je nebrat si vše osobně a na problémy se dívat s nadhledem. Turbulentní začátek roku se v létě zklidní, nakonec se vše urovná a v práci se budete cítit mnohem lépe. Od druhé poloviny roku bude vhodná doba pro změnu zaměstnání i pro vlastní samostatné podnikání.

Peníze

Jste schopní vydělávat velké peníze, ale stejně lehce je dokážete utrácet. Nejste spořivý typ, proto pravděpodobně nebudete mít ani příliš velkou finanční rezervu na horší dny. Peníze budete potřebovat, proto neutrácejte zbytečně, nekupujte drahé značkové věci, trochu se uskrovněte a začněte moudře hospodařit. Na podzim můžete očekávat zvýšené výdaje, proto je dobré dávat si během roku část peněz stranou, ať vše zvládnete i bez půjčky. Vše skončí koncem roku, kdy vaše finance budou zase stabilní. Po celý rok buďte obezřetní a hlídejte si svoje osobní věci a peníze, hrozí riziko ztráty.

Zdraví

Jste aktivní znamení, proto je na místě trochu „ubrat“ plyn, jinak pro vás může být rok 2023 plný zdravotních potíží. Zvýšeným rizikem jsou zažívací potíže, a to hlavně žlučník, slinivka, žaludek a střeva. Je to lekce, že zdraví má být pro vás to nejdůležitější a neměli byste zapomínat na odpočinek a zdravý životní styl. Váš temperament, netrpělivost a impulzivnost vás může přivést k různým nehodám. Opatrní buďte zvláště v letních měsících, hrozí vám nebezpečí úrazu. Sychravé podzimní měsíce oslabí váš imunitní systém, proto posilujte organismus přírodními prostředky.

Rada na závěr:

Mějte rádi druhé i sami sebe, buďte vyrovnaní a usmívejte se (údajně patříte k těm nejvíce zamračeným lidem pod sluncem). Začněte trénovat úsměv, pokuste se „rozzářit“. S vaším okolím to udělá divy!


Beran - horoskop na rok 2023

Roční horoskop na rok 2023:

Roční horoskop na rok 2023 - Beran

Roční horoskop na rok 2023 - Býk

Roční horoskop na rok 2023 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2023 - Rak

Roční horoskop na rok 2023 - Lev

Roční horoskop na rok 2023 - Panna

Roční horoskop na rok 2023 - Váhy

Roční horoskop na rok 2023 - Štír

Roční horoskop na rok 2023 - Střelec

Roční horoskop na rok 2023 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2023 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2023 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !