Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Byl krásný, ale byl to gay

30. 01. 2011 | Vaše příběhy

Tento příběh se stal mé dobré kamarádce Kláře. Klára je hezká žena, ale sama o sobě si myslí pravý opak. Na muže měla vždy celkem smůlu a jednoho dne se rozhodla, že si dá inzerát do seznamky na jednom rádiu. Ještě ten den se jí po SMS ozval jeden muž.

Jmenoval se Dan. Byl svobodný, bezdětný a dle popisu sympatický. Celý večer si psali a na druhý den si domluvili schůzku. Domluvili se, že se sejdou na neutrálním místě, a to v jednom obchodním centru. Když se tam sešli, Klára se nestačila divit. Dan byl opravdu velice krásný muž. Měl krátké, velice pěkně upravené vlasy, byl krásně oblečený, měl dokonale upravené nehty a celkově vypadal krásně. Kláře se hned zalíbil a nemohla uvěřit, že se do seznamky přihlásil někdo takový, ale byla moc ráda, že Dana poznala. Šli si sednout do kavárny a u šálku kávy seděli dvě hodiny. Povídali si a Dan byl skutečně skvělý společník.

Začali se scházet každý den a Klára se na Dana vždy těšila. Začali spolu chodit, a Klára mi chtěla Dana představit, a tak jsme se dohodly, že vezmu manžela a o víkendu vyrazíme všichni do restaurace. Už jsme s manželem seděli u stolu, když z dálky přicházela Klára s Danem. Dan byl opravdu krásný muž, takový ten sen mnoha žen. Opravdu se s ním velice dobře povídalo. Byl vtipný, slušný, hodný, ochotný... Prostě vypadal dokonale a já takového muže tolikrát zklamané Kláře moc přála. Po cestě domů jsme si s manželem povídali, a když jsme se bavili o Danovi, manžel řekl, že je divnej. Ptala jsem se - jak divnej, ale manžel pořád říkal, že neví, jen že se mu zdá divnej. Po chvíli mlčení řekl, že vypadá jako buzna. Skoro zle jsem mu řekla,  že když o sebe chlap víc pečuje, že to přece neznamená, že je hned teplej. Víc jsme se o tom s manželem nebavili, protože jsme na Dana měli každý jiný názor.

Když Klára s Danem chodila skoro čtvrt roku, svěřila se mi s tím, že je Dan asi divnej. Že ho pozvala k sobě, udělala večeři a po ní chtěla s Danem konečně zažít něco víc, že skončili i v posteli, ale k ničemu nakonec nedošlo. Dan se prý omluvil s tím, že už je pozdě, ráno vstává do práce a tak se musí jít domů vyspat. Klára se mě ptala, zda to chápu, ale já jí říkala, že každej chlap je jinej, a ne každej chce hned dostat ženskou do postele.

Klára na to řekla, že byla nahá a on nebyl ani vzrušenej, ale i to mohlo mít vysvětlení, mohl být unavený nebo nervózní, vysvětlovala jsem Kláře. Nakonec Klára usoudila, že na něj asi spěchá a že tedy počká, až Dan sám bude chtít. Jenže spolu byli půl roku, rok a nic. To už se mi Klára skoro s pláčem svěřovala a já také nechápala, v čem může být problém. Napadlo mne zeptat se manžela, přece jen je to chlap a dokáže se víc vžít do takové situace. Manžel chvíli koukal a pak řekl, že říkal hned, že je to buzna. Řekla jsem mu, že to je celej on, že si ze všeho dělá srandu a ať se do toho skutečně zkusí vžít a říct něco normálního. Na to mi řekl, že je možné, že má nějaký problém, nějakou zábranu, kvůli které nemůže nebo se bojí, ale že to my dva asi nevyřešíme, a tak jsem Kláře řekla, ať mu to řekne, ať si s ním promluví. Ten večer mi Klára s pláčem volala, že se asi rozešli. Druhý den ke mně Klára přijela. Prý to Danovi všechno řekla, že by se s ním chtěla milovat, že spolu jsou už dost dlouho a jestli má nějaký problém, že jí ho může říct, jenže Dan se urazil a odešel. Od té doby se jí neozval.

Po týdnu Kláře poslal zprávu, že se chce sejít a tak se sešli v kavárně, ve které spolu byli tenkrát poprvé. Dan nevěděl, jak začít, ale pak spustil, že jeho matka žije již několik let se ženou. Na to mu Klára řekla, že jí to nevadí a že to klidně mohl říct dřív, ale on jí řekl, že se mu spíš než ženy líbí muži. Klára to vůbec nechápala, začala brečet a ptala se ho, proč jí to neřekl dřív, proč s ní vůbec byl dlouhý rok. Řekl jí, že se za to stydí a že chtěl žít se ženou, ale že poznal, že prostě nemůže, že to nejde a že ženy ho zkrátka nevzrušují. Klára brečela a Dan se jí jen omlouval. Pak jí řekl, že mu s ní bylo dobře a zda by mohli být přáteli. Klára řekla, že neví, zaplatila za sebe útratu a odešla. Když mi to říkala, nemohla jsem tomu vůbec uvěřit, říkala jsem si, že to snad ani není možné. Kláře chvíli trvalo, než se z toho vzpamatovala. Pak litovala, že Danovi neřekla, že zůstanou přáteli, protože jí s ním bylo dobře a hodně si rozuměli.

Za nějaký týden psal Dan Kláře zprávu, jestli by s ním nechtěla jít na kávu, ta souhlasila. U kávy jí vše vysvětlil a Klára ho nakonec pochopila. Domluvili se, že zůstanou přáteli a Klára za to byla ráda, protože jak si po čase uvědomila, našla doopravdy úžasného kamaráda.

 

Lipsas - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mizera, tenhle Dan, to se preci nedela si s nekym takhle zahravat! Pokud vi, ze se mu libi muzi, co si chtel vztahem se zenou vyzkouset???
Obrázek uživatelky
profil
Já se taky kamarádím s teplým zahradníkem a pokecám si s ním o kytkách daleko líp než s jakoukoliv ženskouSmajlíkSmajlíkale šok to musel pro kamarádku být a třeba můj chlap buznu taky pozná na první pohled,já ne Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles