Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na koupaliště v Jihomoravském kraji

2. 08. 2010 | Vaše tipy

Plavecký bazén a aquapark Blansko

Krytý plavecký bazén je propojen s venkovním koupalištěm, jehož součástí je i aquapark. Venkovní část areálu s bazénem 50×25 m, ve kterém najdete čtyři plavecké dráhy, 3 skokanské můstky, divokou řeku s houpacím bazénkem uprostřed, 55 m dlouhý tobogán, 14,5 m dlouhou skluzavku, bublinkovou masážní lavici, 4 vodní trysky ve stěně bazénu, 3 chrliče vody, vodní hřib a 2 dnové výrony vody. Je zde dětský bazének sestavený ze 2 propojených bazénků o průměru 4 a 6 m s vodním hřibem. V obou venkovních bazénech je vyhřívaná voda. V druhé části areálu je široká písečná pláž s dětským hřištěm a 2 plážové volejbalové kurty. Kolem bazénu jsou betonové a travnaté odpočinkové plochy.

 

Koupaliště Hodonín

Plavecký bazén se skokanskou částí a rekreační bazén s vodními atrakcemi, např. vlnobití, šplhací síť, duha a perlička. Dominantou tohoto bazénu je tobogán o délce 57m, výšce 5,75m a třídráhová skluzavka délky 15m, výšky 3,72m, šířka 3 x 1,2m. Nabízí nejrůznější vodní atrakce, např. divokou řeku, chrliče vody, dnové perličky, sedací bójky, vodní hřib, vodní ježek, masážní trysky, hadí kluzavka (rozměry 3,2m x 3m), zajíčková skluzavka (rozměry 2,34m x 1m) apod. Dětský bazén tvoří tříúrovňové těleso oktagonového tvaru s rozdílnou výškou vody.

 

Koupaliště Riviera

Říční koupaliště na řece Svratce v Brněnské části Pisárky nabízí kaskádu 3 bazénů v umělém říčním korytě, vytvořeném v bývalém slepém rameni Svratky. Skládá se z velkého bazénu 139x17 m s možností 6 plaveckých drah v délce 50 m, bazén pro neplavce v podobě mírné říční zátoky 138x17 m a dětské brouzdaliště 101x20 m.

 

Přírodní koupaliště Kovalovice

Přírodní koupací biotop tvoří hlavní koupací část o rozloze asi 1000 m2, spojenou potokem se čtyřmi čistícími lagunami o rozloze asi 500 m2. Bazén nepravidelného elipsového tvaru o rozměrech 55 × 36 m tvoří mělkou část pro neplavce s hloubkou 0-1m vyloženou oblázky, přecházející v plaveckou část s hloubkou 3 - 4,2 m. V části je umístěno dětské brouzdaliště s vodním hřibem. Ke vstupu do vodní plochy slouží dřevěná mola a schůdky z kamenných desek.

 

Aquapark Vyškov

Letní areál s vyhřívaným venkovním bazénem 50 x 21m a dětské brouzdaliště. Plavecký areál nabízí krytý bazén 25 m, bazén pro vodní atrakce, masážní lavice, dnový vzduchový rošt, vodní chrlič, dětský vodní hřib, bazének pro nejmenší děti (hrad), 2 tobogány (40 a 90 m), velký vodní hřib, divoký kanál, vířivou vanu, parní komoru a finskou saunu.

 

Koupaliště Zábrdovice

Letní koupaliště nabízí plavecký bazén 50 m, dětský bazén, tobogán, velký bazén s umělým pneumatickým vlnobitím, travnatou odpočinkovou plochu, hřiště na plážový volejbal.

 

Koupaliště Riviéra Mikulov

Areál se nachází v krásném prostředí s výhledem na zámek a Svatý kopeček. K dispozici je plavecký bazén, rekreační bazén, dojezdový bazén k tobogánu, dětské brouzdaliště, tobogán 54 m a skluzavka 24 m.

 

Koupaliště Brno

Koupaliště v Dobrovského ulici nabízí bazén pro rekreační i závodní plavání - 50m, bazén pro neplavce, kruhový bazének pro děti, bazén pro trénink potápění - 4 m, tobogán, kurty na beach volejbal a travnatou odpočinkovou plochu. Dále je zde Fitness studio - aerobik a dance aerobik, kickbox, taebo, power joga, různá posilovací cvičení, pilates a další aktivity.

 

Letní koupaliště Břeclav

V areálu můžete využít velký bazén 50 m s tobogánem 90 metrů. Pro odvážnější je k dispozici skluzavka Kamikadze s výškou 10 m a sklonem 47 stupňů. Další atrakcí je menší bazén v délce 25m se skluzavkou. Pro děti je zde brouzdaliště s miniskluzavkou. Na pláži je minigolf, 2 hřiště na plážový volejbal, plocha pro streetball, ruské kuželky a stolní tenis. 

 

Markéta

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Brněnská přehrada je letos nově napuštěná, tak by měla být čistá a vhodná ke koupání, celá přehrada byla vypuštěná a čistili ji a na jaře znova napustiliSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles