Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hana Zagorová vydala po sedmi letech novinkové album Vyznání

19. 06. 2014 | Úspěšní lidé
Hana Zagorová nyní vydala po sedmi letech novinkové album, které nazvala Vyznání. Položili jsme jí několik otázek, které poodhalily více z přípravy tohoto očekávaného CD.

Co bylo impulsem pro vznik nového alba vyznání?


Hana Zagorová: Dopisy fanoušků a také pocit, že mám nashromážděný dostatek kvalitní věci, kterým rozumím. Chuť jít do studia a začít nové album připravovat odstartovaly tentokrát také tři francouzské písně, jenž mě okouzlily natolik, že jsem si je sama i otextovala. 

Bylo těžké vybírat z nabízených písní?

Hana Zagorová: Já se potřebuji s písničkou, kterou zpívám ztotožnit – takže výběr bývá opravdu obtížný. Musím říct, že některé z nabízených písní můžou být i moc krásné a já jejich potenciál cítím, ale přesto je musím odmítnout s tím, že budou „slušet“ jinému zpěvákovi víc než mně.

Hana Zagorová vydala po sedmi letech novinkové album VyznáníJak vzniká nové album?

Hana Zagorová: Jednoduše řečeno, musí pro něj nazrát čas! Pokud má být výběr písní kvalitní, tak se nedají věci moc uspěchat. Na druhou stranu nejsem ta, kdo střádá písně do šuplíku. Například na poslední výběr 3CD Zlatá kolekce - Zítra se zvedne vítr jsem přidala hned dvě nové nahrávky, které mne v té době zaujaly a nechtěla jsem tím pádem jejich nahrání odkládat. Také je  velmi důležité, aby se jednotlivé skladby k sobě hodily. Výlety do jiných žánrů jsou sice fajn, ale nesmí jich být moc, aby celé album neposunuly jiným směrem, než zamýšlím.

Poprvé spolupracujete s významným básníkem Ľubomírem Feldekem. Jak ke spolupráci došlo?


Hana Zagorová: Před časem mne uchvátil jeho text k písničce Ten zloděj čas, který nazpívala na své poslední album Hana Hegerová a loni na album Melancholie také Štefan Margita. Tento text je tak krásný a silný, že na něj nelze po poslechu ještě dlouho zapomenout. Požádala jsem producenty mého vznikajícího alba, zda by se pokusili pana Feldeka oslovit. Podařilo se a já mám s jeho textem hereckou písničku o legendárním Pierotovi.  

Proč jste pojmenovala album Vyznání?

Hana Zagorová: Protože jde o VYZNÁNÍ z pocitů, které jsou jeho sjednocujícím prvkem. Jde o písničky o pocitech, které nás provázejí každodenním životem. Právě proto jsou o lásce, zradě a naději.

Hana Zagorová vydala po sedmi letech novinkové album Vyznání

Zdroj, foto: Supraphon

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hana Zagorová vydala po sedmi letech novinkové album Vyznání:

Hana Zagorová vydala po sedmi letech novinkové album Vyznání
Hana Zagorová vydala po sedmi letech novinkové album Vyznání
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles