Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Humor je potřeba

16. 04. 2010 | Vaše příběhy

Vzpomněla jsem si na tu příhodu celkem nedávno. Když mi bylo dvacet let, zavolala mi maminka. A že prý mám jít k velkému zrcadlu. „A teď se tam koukni.“ Koukala jsem. „No a?" Ptám se. A ona: „Vidíš ji? Tu dvacetiletou ženskou?“ Smála jsem se, až jsem brečela nebo brečela, až jsem se smála, už ani nevím.

A vzpomněla jsem si na jiný její vtípek. Bylo mi asi šest a taky mě zavolala, jenže tehdy ne telefonem, nýbrž z dětského pokoje do kuchyně. „Pojď sem a stoupni si na tuhle špejli“, ukazovala k zemi na kus dřeva, co se s ním píchá do bábovky, jestli už je upečená. „A teď se hóódně protáhni, dej ruce nahoru a prohni se v zádech. Ták. A chytni tuhle špejli,“ podala mi do ruky druhou. Stála jsem tam, z každé strany dřevo, prohnutá jako bumerang.

Zavolala na dědu. „Vidíš,“ ukázala na mě "to je ale jelito, co?“ A začala se strašně smát. Nedokázala jsem se v té době vůbec urážet, a tak mi cukaly koutky úst stejně jako mamce.

A jsem ji za to vděčná. Že ze mě udělala v šesti jelito, že mě poslala podívat se na dvacetiletou ženskou, která vypadala jako já, a že má smysl pro humor rozměrů Pacifiku. A že i díky ní to mám v životě, myslím, o trochu lehčí. Protože se s humorem některé věci, třeba zrovna čísla na začátku věku, o kterých se tady tolik psalo, zvládají prostě líp a budou se i nadále zvládat líp.

Moje maminka měla v půlce února narozeniny a já měla sto chutí říct jí "jdi do chodby, co je největší zrcadlo a podívej se do něj. Uvidíš správnou ženskou.“


Všechno nejlepší a děkuju.


Lindita - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
úžasné,děkuji.Mám 2 dcery,25 a 27 let,začnu to na nich praktikovat,nikdy není pozdě.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jamela taky v unoru narozeniny,a moje dcera 22let ji bylo ani se neobtezovalsa na rodinnou oslavu,rekla promin,ja si chtela uzit s kamarady ,vkladala sem do ni hodne nadeji a sklamala se verte boli to pred mesicem se odstehovala aby se osamostatnila.v 16mela plany ambice je vytvarne nadana neodmaturovala.
Obrázek uživatelky
profil
S humorem jde všechno líp. Pěkné počteníčko.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky mám ráda veselý pohled na svět,než ten ufňukaný,dlouho mi trvalo,než jsem pochopila humor svého muže,ale teď mě rozesměje i když bych se s ním chtěla původně pohádat SmajlíkPěkný článek.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles