Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Humor je potřeba

16. 04. 2010 | Vaše příběhy

Vzpomněla jsem si na tu příhodu celkem nedávno. Když mi bylo dvacet let, zavolala mi maminka. A že prý mám jít k velkému zrcadlu. „A teď se tam koukni.“ Koukala jsem. „No a?" Ptám se. A ona: „Vidíš ji? Tu dvacetiletou ženskou?“ Smála jsem se, až jsem brečela nebo brečela, až jsem se smála, už ani nevím.

A vzpomněla jsem si na jiný její vtípek. Bylo mi asi šest a taky mě zavolala, jenže tehdy ne telefonem, nýbrž z dětského pokoje do kuchyně. „Pojď sem a stoupni si na tuhle špejli“, ukazovala k zemi na kus dřeva, co se s ním píchá do bábovky, jestli už je upečená. „A teď se hóódně protáhni, dej ruce nahoru a prohni se v zádech. Ták. A chytni tuhle špejli,“ podala mi do ruky druhou. Stála jsem tam, z každé strany dřevo, prohnutá jako bumerang.

Zavolala na dědu. „Vidíš,“ ukázala na mě "to je ale jelito, co?“ A začala se strašně smát. Nedokázala jsem se v té době vůbec urážet, a tak mi cukaly koutky úst stejně jako mamce.

A jsem ji za to vděčná. Že ze mě udělala v šesti jelito, že mě poslala podívat se na dvacetiletou ženskou, která vypadala jako já, a že má smysl pro humor rozměrů Pacifiku. A že i díky ní to mám v životě, myslím, o trochu lehčí. Protože se s humorem některé věci, třeba zrovna čísla na začátku věku, o kterých se tady tolik psalo, zvládají prostě líp a budou se i nadále zvládat líp.

Moje maminka měla v půlce února narozeniny a já měla sto chutí říct jí "jdi do chodby, co je největší zrcadlo a podívej se do něj. Uvidíš správnou ženskou.“


Všechno nejlepší a děkuju.


Lindita - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Já si myslím že jsi to měla říci.Mě manžel po 40 letech manželství řekl že kdybych se znovu měl ženit ,tak bych si zase vzal tebe.Brečela jsem radostí a manžel se smál.
Obrázek uživatelky
profil
takhle jsem se nezasmála už hodně dlouho.smála jsem se asi dest minut tak, že mi tekly slzy Já to jelito vidím naprosto živě!Smajlík SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles