8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kam za gurmánským zážitkem? Vyrazte do Beskyd

14. 03. 2017 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Přemýšlíte, kam vyrazit za dobrým jídlem a kde byste zároveň mohli gurmánský zážitek spojit s relaxací či pobytem v krásné přírodě? Nenechejte si ujít pestrý gurmánský kalendář akcí, který na letošní rok připravil Spa hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích.

Tato malebná valašská obec u slovenské hranice je mnohým milovníkům dobrého jídla známá díky každoročnímu říjnovému Karlovskému gastrofestivalu. Za skvělým jídlem si sem ale můžete zajet i kdykoli jindy během roku a to právě do luxusního Spa hotelu Lanterna. Ten nabízí moderní krajovou gastronomii šéfkuchaře Pavla Václavíka, ale také pravidelné gastro akce a ubytovaným hostům i neomezený pobyt v relaxačním centru s bazénem, saunovým světem, nabídkou exotických masáží a Beauty salonem.

Nechejte se pozvat třeba na šestichodové Jarní menu sestavené z pokrmů, které s příchodem jara doplní tělu energii. Nechybí v něm regionální suroviny, menu je navíc celé koncipováno jako bezlepkové a ubytovaní hosté si je mohou dopřát za zvýhodněnou cenu.
menu v hotelu Lanterna
V sobotu 1. dubna si můžete menu vychutnat i s komentářem šéfkuchaře a s představením vín za osobní účasti majitele vinařství Ilias Jiřího Iliase. Právě vína Ilias se exkluzívně prolínají celým menu.

Další degustační večer se bude konat v sobotu 8. dubna a to s hostem - šéfkuchařem Terasy U Zlaté studně Pavlem Sapíkem. Ten si speciálně pro tuto příležitost přizval i svého otce, rovněž vyhlášeného šéfkuchaře Jaroslava Sapíka. Společně připraví menu o 7 chodech ve stylu staročeské kuchyně.

Nejen šaty, ale i vybrané chování dělají člověka. Pro ty, kteří si chtějí osvěžit znalosti pravidel stolování a společenského chování, se chystá na 1. květen Kurz etikety Ladislava Špačka s degustační večeří.
Jiří Mezel
Netradiční zážitek slibuje Oscarový večer s Jiřím Menzelem pořádaný 2. června na počest a za osobní účasti tohoto předního českého filmového režiséra. Ponese se v duchu ukázek z Menzelových filmů, s důrazem na slavné filmové speciality, které hosté mohou rovnou ochutnat.


Od 20. března do konce dubna jsou navíc v ceně pobytů i lekce jógy s indickým lektorem, což je ideální příležitost pro jarní „restart“ v přírodě Beskyd.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
4 x košíček Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
4
Obrázek uživatelky
profil
4x košíčekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
číslo 4 Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíktřeba ještě jeden přiletí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles