Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lev - roční horoskop na rok 2023

1. 01. 2023 | Horoskopy

Lev (23. 7. - 22. 8.)


Milí Lvi, rok 2023 vám přinese zajímavé výzvy a příležitosti, očekávat můžete i změny, které zásadně ovlivní váš život. Bude na místě uvědomit si, čeho chcete dosáhnout, kam chcete dojít a s kým chcete být. Situace vás donutí podívat se na svůj život trochu jinak, přehodnotit žebříček vašich hodnot, nepřepínat svoje síly a mít dostatek trpělivosti a sebereflexe. Důležitá pro vás bude vaše práce, a to je správné, protože si tím vytvoříte základ pro další roky. Nastal ten správný čas otevřít se novým příležitostem a výzvám, které vám rok 2023 nabídne!
 


Lev - roční horoskop na rok 2023

 

Láska a vztahy

Řada partnerských vztahů projde tento rok zatěžkávací zkouškou, což s sebou přinese nelehké chvíle. Udržování vztahů za každou cenu většinou nefunguje do nekonečna a právě rok 2023 bude tím, kdy si to konečně připustíte. Navíc osud vám do cesty pošle různá pokušení a zvýšený zájem druhého pohlaví. Bytostně potřebujete, aby vás stále někdo obdivoval, ale pokud žijete v relativně spokojeném svazku, neměli byste pokoušet svůj osud. Spíše se více věnujte svému partnerovi, může se cítit zanedbávaný. V případě, že jste sami a hledáte láskyplnou náruč, planety vám budou přát, nejvhodnější doba pro seznámení bude léto.

Práce

Letos se vám bude dařit, čekají na vás zajímavé nabídky, které si rozhodně nesmíte nechat ujít. Ale nedělejte důležitá rozhodnutí pod vlivem emocí, zbrklá řešení nemají šanci na úspěch a snažte se být nad věcí. Máte problém přizpůsobit se určitým pravidlům, což s sebou přinese konflikty a střety na pracovišti. V letních měsících budete na vrcholu svých sil a toto příznivé období bude trvat až do poloviny listopadu. V závěru roku bude konstelace planet napjatá, bude nezbytné vydechnout a zpomalit tempo, jinak vám může hrozit kolaps. Máte sklony k workoholismu, tak si dejte pozor, ať kvůli práci nezapomenete trávit více času s rodinou a s lidmi, které máte rádi.

Peníze

S financemi to půjde v roce 2023 jednou nahoru a jednou dolů. Sami sebe začátkem roku zkritizujete, že jste minulý rok moc utráceli a teď vám peníze nestačí. Kritika bude zbytečná, co se stalo, už nezměníte. Začátkem roku budete muset hodně počítat a šetřit. Finanční stabilitu pocítíte až v letních měsících, kdy budete mít dostatek peněz a můžete si dopřát pořádnou dovolenou, nebo si koupit to, co jste plánovali již na začátku roku. Koncem roku neuzavírejte žádné smlouvy a nečiňte zásadní rozhodnutí. Není to optimální doba pro začátek něčeho nového, raději dokončete to, co máte rozděláno.

Zdraví

Zdravotní horoskop naznačuje, že se můžete těšit dobrému zdraví, protože všechny planety budou v příznivém postavení. Budete se cítit skvěle a budete překypovat energií. Dokonce vyléčíte některé neduhy, které vás trápily v minulém roce. Je to také zásluha vašeho přístupu ke zdravému stylu života. Jen nezapomínejte kvůli pracovnímu vytížení dostatečně odpočívat, život ve stresu by se vám mohl vymstít. Podzim bude ve znamení psychiky, mohou vás potrápit smutky a lehčí deprese. Na konci roku si dejte pozor na dýchací aparát, můžete nastydnout a delší dobu pokašlávat. Ale do roku 2024 již vstoupíte v plné fyzické i duševní kondici.

Rada na závěr:

Pokud zmírníte svojí tvrdohlavost, vychloubačnost a netrpělivost, můžete se stát opravdu jedinečnými lidmi s ryzími charaktery. Vaším heslem by mělo být - mírnost ve všem.


Lev - horoskop na rok 2023

Roční horoskop na rok 2023:

Roční horoskop na rok 2023 - Beran

Roční horoskop na rok 2023 - Býk

Roční horoskop na rok 2023 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2023 - Rak

Roční horoskop na rok 2023 - Lev

Roční horoskop na rok 2023 - Panna

Roční horoskop na rok 2023 - Váhy

Roční horoskop na rok 2023 - Štír

Roční horoskop na rok 2023 - Střelec

Roční horoskop na rok 2023 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2023 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2023 - Ryby





Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles