Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máte už hodnotný dárek k Vánocům? Můžete mít dva!

18. 11. 2007 | Péče o tělo
Snad každý z nás na vlastní kůži poznal, jak je někdy těžké vybrat dárek pro své blízké, který by opravdu potěšil. Vedle kategorie drahých a krásných dárků, které mají udělat radost už při samotném pohledu, se mnohem častěji dávají takzvané užitečné dárky. Podle chování našich zákazníků však stále více lidí zvlášť ocení, když dárek nejen potěší, ale i pomůže s problémy, které obdarovaného často trápí po celý rok a třeba na jejich řešení sám nemá prostředky.


Proč je lék Wobenzym vhodným dárkem?

Wobenzym, Prevenzym Enzymy, které Wobenzym obsahuje, působí proti zánětům kdekoliv v našem těle. Urychlují vstřebávání otoků, krevních podlitin a výronů, zkracují dobu hojení a podporují úplné doléčení zánětů tak, aby nedocházelo k jejich opakování anebo nepřecházely do chronického stavu. Wobenzym tedy může pomoci i tam, kde pacient trpí více záněty současně. Protože záněty jsou součástí mnoha zdravotních obtíží, Wobenzym lze používat při léčbě širokého okruhu onemocnění. Je tedy možné říci, že je lékem pro celou rodinu. Uvítají ho zejména rodiče a prarodiče a také osoby s aktivním životním stylem, ale pomáhá i těm nejmladším.


Nejčastěji je používán při léčbě:

  • zánětů dýchacích a močových cest
  • opakovaných vaginálních mykóz
  • poporodních otoků a hematomů
  • zánětů svalů, šlach a kloubů
  • chronických ran (bércových vředů apod.)
  • zánětů kůže a žil
  • Urychluje hojení po úrazech a operacích. Podporuje oslabenou imunitu.
    Wobenzym, Prevenzym


    Pomáhá už přes čtyřicet let

    Wobenzym si lidé ve světě kupují a pomáhá jim už přes čtyřicet let. U nás si ho každý rok koupí na 150 000 osob, mnohé z nich ho užívají opakovaně. Opakovaný nákup je tím nejlepším důkazem spokojenosti zákazníka s jeho účinností.



    Wobenzym - dárek, který pomáhá


    Při zakoupení Wobenzymu 800 tablet
    doplněk stravy Prevenzym zdarma



    Pokud si v předvánočním období koupíte největší balení Wobenzymu 800 tbl., obdržíte jako dárek zdarma navíc doplněk stravy Prevenzym. Tato nabídka platí v lékárnách do 31.12.2007.


    Prevenzym podporuje obranyschopnost organismu
    Wobenzym, Prevenzym
    Negativní vlivy vnějšího prostředí, špatná životospráva, nadměrná fyzická či psychická zátěž a časté nemoci oslabují náš organismus. Enzymy z Prevenzymu posilují enzymy v těle, které zajišťují dobrou výkonnost naší imunity. Prevenzym proto podporuje obranyschopnost dětského i dospělého organismu v boji proti zánětům a infekcím.



    Kdy ho mají užívat děti?

    Prevenzym – dárek zdarma

    v období zvýšeného výskytu chřipek
    a nachlazení při dlouhodobějším pobytu v dětském kolektivu při zvýšené sportovní aktivitě

    A pro dospělé navíc:

    při zvýšené fyzické zátěži a psychickém stresu pro posílení obranných mechanismů chránících před rizikem vzniku civilizačních chorob pro podporu imunity, jejíž výkonnost klesá s věkem



    Více na: www.wobenzym.cz , www.prevenzym.cz
    Osobní konzultace na: 267 188 588

    Wobenzym je tradičním lékem z přírodních zdrojů k vnitřnímu užití. Pečlivě pročtěte příbalovou informaci. Při těhotenství a v průběhu kojení vždy konzultujte užívání Wobenzymu s lékařem.

    Tento článek také můžete
    * Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
    GOOGLE Přidat na Google
    TISK Vytisknout Linkuj


    Komentáře
    Obrázek uživatelky
    profil
    To je fakt, že je drahý , ale pokud to bude jen trochu možné tak ho vyzkoušim. Prozatim jsem ho koupila tchýni k vánocům, když je to jako dárek tak to člověku ani nepřijde drahý. Tak uvidim co to sní udělá.Smajlík
    Obrázek uživatelky
    profil
    je vyzkoušený věřím nu,ale opravdu nemohu vyzkoušet i na sobě,vždy se najde něco potřebnějšího k placeníSmajlík
    Obrázek uživatelky
    profil
    Jo kdyby nebyl tak drahý!!!Smajlík
    Aktuální soutěže
    Komerční prezentace
     
     
     
    Náš tip


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles