8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Multi-tabs® IMMUNO pomáhá posílit imunitu & podporuje zdravé zažívání

1. 11. 2009 | Péče o tělo
Multivitamin nové generace Multi-tabs® IMMUNO pomáhá posílit přirozenou imunitu & podporuje zdravé trávení a zažívání.

Nepříjemné pocity v oblasti břicha, nadýmání nebo dokonce průjem a nesnášenlivost určitých potravin. Některými z těchto obtíží trpí mnohý z nás. Spolu se sníženou imunitou jsou tyto problémy daní za moderní životní styl, který je mnohem uspěchanější než tomu bylo v dobách našich předků. Viry a bakterie jsou navíc stále silnější, což vede k řadě nemocí. Účinnými pomocníky jsou v tomto případě multivitaminy nové generace, obsahující v 1 tabletě 3 účinné látky: všechny potřebné vitaminy a minerály a navíc min. 1 miliardu živých probiotických bakterií LGG®. Přípravky  Multi-tabs® IMMUNO pomáhají obnovit a udržovat obrannou hráz organismu proti bakteriím a normalizují obsah střevní mikroflóry, rozhodující pro stav imunitního systému, a zároveň tak  uvedou trávení a zažívání znovu do rovnováhy.

Multi tabsJak to funguje

Multi-tabs® IMMUNO jsou moderní přípravky, které díky trojici složek v jediné tabletě - probiotických bakterií, všech potřebných vitaminů a minerálů, posilují imunitu mnohem účinněji než obyčejné multivitaminy, na jaké jsme byli dosud zvyklí. Přípravky Multi-tabs® IMMUNO obsahují v 1 tabletě minimálně 1 miliardu živých probiotických bakterií Lactobacillus Rhamnosus GG (LGG®), která je přirozeně obsažena v naší střevní flóře. Stav střevní flóry je rozhodující pro naši přirozenou obranyschpnost, protože ve střevech se nachází asi tři čtvrtiny imunitních buněk našeho organismu. Probiotika navíc usnadňují vstřebávání a tím i účinnost některých vitaminů a vápníku, což u přípravků 3 v 1 jako je Multi-tabs® IMMUNO zvyšuje účinek přípravku díky synergickému efektu. Živé probiotické bakterie Lactobacillus Rhamnosus GG (LGG®) patří k nejlépe prozkoumaným kmenům s ověřenými účinky na viry a bakterie způsobující sezónní nachlazení a onemocnění. Jejich účinek byl navíc prokázán i obtížích s trávením, zažíváním nebo pro nastolení rovnováhy ve střevech po léčbě antibiotiky. Probiotika LGG® se osvědčila i u pacientů s některými alergiickými projevy jako např. atopickým ekzémem.

Kdy je jich málo

U dospělých a starších dětí je úbytek střevních bakterií spojen nejčastěji s léčbou antibiotiky. Ta totiž kromě bakterií a virů zabíjejí i bakterie střevní mikroflóry, které nám pomáhají trávit. Proto se po takové léčbě často objevují problémy trávením, u žen pak i intimní problémy. U dětí může vzniknout nerovnováha ve střevech již při přechodu dítěte z mateřského mléka na smíšenou stravu. Mateřské mléko totiž podporuje rozvoj střevní mikroflóry a tím pomáhá dítě chránit. V období od ukončení kojení má proto výživa klíčový vliv na mikrobiální složení střeva. Přípravky Multi-tabs® IMMUNO, konkrétně varianta Multi-tabs® IMMUNO Kid, jsou vhodné pro děti již od 1 roku, tedy od období, kdy maminky zpravidla přestávají kojit. Multi-tabs® OMEGA 3 KID je určen dětem od 3 let.

Multi tabsKde je sehnat

Probiotické bakterie se sice dají zakoupit v kapslích a obsahují je i některé potraviny (acidofilní mléko, jogurty či kefír), ale pro účinnost probiotických bakterií je nutné, aby se zažívací trakt kolonizoval dostatečným množstvím těchto bakterií. Část bakterií totiž nepřežije kyselé prostředí v žaludku a nemůže tak působit příznivě. Přípravky Multi-tabs® IMMUNO poskytují denně 109 živých mikroorganismů (tedy kolonii jedné miliardy tvořících jednotek) LGG®, což je prokazatelně dostatek pro přežití dostatečného počtu bakterií a účinnost přípravků Multi-tabs® IMMUNO.

Dětem i dospělým

Řada Multi-tabs® IMMUNO obsahuje přípravky pro celou rodinu. Dětem již od 1 roku je určen přípravek Multi-tabs® IMMUNO Kid, starším dětem od 11 let a dospělým pak tablety Multi-tabs® IMMUNO Plus. Tablety Multi-tabs® IMMUNO neobsahují konzervační látky, barviva, lepek, laktózu ani cukr. Přípravky mohou užívat diabetici, ale i lidé alergičtí na lepek.


POZOR:

V rámci podzimní akce lze zakoupit Multi-tabs® IMMUNO Kid ve speciálním balení s pohádkovými plyšáky „Multíky“, které děti jistě potěší. Dárkem je doplněno balení dvou kusů Multi-tabs® IMMUNO Kid, tedy balení na dva měsíce. Pro holčičky je přibalena roztomilá princezna v růžových krajkových šatech, kluky jistě potěší postavička obávaného piráta.


Více informací na www.multi-tabs.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Jsou nové léky, takže je pro lidi s touto neocí dobré. My máme také nemocnou vnučku, která musí na oslabenou imunitu brát léky.
Obrázek uživatelky
profil
Raději víc ovoce a zeleniny,pohyb na čerstvém vzduchu než se cpát tabletami
Obrázek uživatelky
profil
Je to jen chemie
Obrázek uživatelky
profil
Pijte kefíry, jezte alespoň 3x denně porci zeleniny či ovoce a hýbejte seSmajlík Já jsem se teď dala na plavání, všichni kolem posmrkávají a pokašlávají a mně je zatím moc moc dobře. Taky je dobré být sám se sebou spokojen. Pokud nás něco trápí, zbytečně se oslabujeme a pak na nás snáz bacilky nalezou...
Obrázek uživatelky
profil
Ještě jsem je nezkoušela. Pamatuji doby, kdy byly ve škole dětem denně podávány tablety vit. C, chřipka byla, rýma jakbysmet. Asi si myslím, že je imunita dána geneticky, dále je nutné jíst všeho s mírou. Vždyť máme rozhozený imunitní systém vším, co nás obklopuje, co jíme. Myslím si, že je to jen na každém z nás. Lidstvo bohužel degeneruje jak po stránce tělesné tak i intelektové.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles