Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Osadníci z Katanu - dárek pro celou rodinu

3. 12. 2007 | Výchova
Tráví vaše děti hodiny u počítače nebo televize? Máme pro vás jiné řešení. Kupte jim pod stromeček stolní společenskou hru Osadníci z Katanu. Moderní společenské hry nejsou již založeny pouze na nahodilém házení kostkou nebo na jiném typu náhody. Naopak v sobě zahrnují prvky strategického uvažování, zdravého risku, logického úsudku a v neposlední řadě velkou dávku komunikace a zábavy s protihráči. Jedná se o hry, u kterých se pobaví nejen děti, ale celá rodina.

ALBI – Osadníci z Katanu Jednou z takových her je hra Osadníci z Katanu, která byla oceněna v ČR jako Hra roku, znamenala průlom v novodobé historii stolních her a každoročně se v ní pořádá Mistrovství ČR i Mistrovství světa.

Osadníci z Katanu jsou nejen hrou chytrou i vtipnou zároveň, ale díky variabilnímu hernímu plánu, který je pro každou partii jinak sestaven, se hra vyvíjí pokaždé odlišně a neohraje se. Juniorskou verzi lze hrát již od šesti let.
Hra vás přenese v čase do dob objevitelských cest. Vaše lodě po dlouhé, úmorné cestě plné strádání dorazily k pobřeží neznámého ostrova. Prý se mu říká Katan!

ALBI – Osadníci z Katanu Ale vy nejste bohužel jediný, kdo ostrov objevil. I další neohrožení námořníci se vylodili na pobřeží a zakládají první osady. Země je naštěstí bohatá na nerostné suroviny. Postupně stavíte silnice, budujete vesnice, ze kterých můžete vybudovat města. Veškeré dění na ostrově určuje výměnný obchod. Některých surovin máte dostatek, jiné chybí. Rudu za vlnu, cihly za dřevo – obchoduje se podle aktuálních potřeb na právě zamýšlenou stavbu. Vytyčte si cíl - staňte se pánem Katanu!

Moderní společenské hry jsou nyní skutečně určené pro každou generaci.
ALBI – Osadníci z Katanu, Česko Hrát je lze doma s dětmi nebo pouze mezi dospělými při setkáních s přáteli, na rodinných oslavách, na chalupě i na dovolené. Některé hry jsou vzdělávací, takže naučí děti i dospělé nenásilnou formou mnoho nového. Příkladem může být hra Česko. V této vědomostní hře najdete 2400 zajímavých otázek týkajících se České republiky a jejich obyvatel. Novinkou je verze Junior, která umožní hrát hru celým rodinám s dětmi již od deseti let.



Zažijte mnoho zábavy, zjistěte co víte a nasbírejte nové, zajímavé informace o své zemi!

Zdroj: ALBI

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
sice jsme nehrali, ale CESKO je bezvadna hra a jeste jsme dokoupili SLOVENSKO je taky prima
Obrázek uživatelky
profil
Osadníci jsou jednou ze základních klasických deskovek. Říká se jim moderní deskové hry. Jde o taktiku, strategii a přemýšlení. Ceny jsou taky dražší protože to prostě není obyčejné Člověče nezlob se. Tady je server s takovýma hrama. www.hrajeme.cz
Obrázek uživatelky
profil
občas se sejdem s partou lidí a hrajeme hry celé léto to byly Activity a před pár dny jsem zkusili Osadníky a paráda, líbí se nám toSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tahle hra mě zatím moc nezaujalaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
děti už psali Ježiškovi o hru
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles