8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Osud?

21. 01. 2012 | Vaše příběhy
Při návštěvě příbuzné jsme si vyprávěli. Tak, jak to je většinou všude, o rodině, dětech, co je nového a pod. A tak jsem se jí zeptala, jak je možné, že taková hezká ženská je čtyřicet let rozvedená a sama. A  začalo vyprávění. Jezdila na zdravotní školu a cestou se ve vlaku seznámila s hezkým klukem, který už pracoval.

Několikrát spolu jeli a zamilovala se. Honza byl sympaťák. Dostal dědictví, koupil domeček na vesnici a jak dokončila školu, tak se k němu nastěhovala, otěhotněla a tak se  vzali. Narodila se jim holčička. Blížilo se léto a Honza přiběhl s pozváním od své tety z Belgie.

Tchyně se nabídla, že malou pohlídá a tak jeli na svatební cestu. Už v Belgii chtěl Honza, aby tam zůstali u příbuzných. Ona nechtěla, tak jeli domů. Poslední zastávka vlaku na Západě - Norimberk. Zeptal se, jestli zůstane s ním, ona namítala, mají doma holčičku... Vystoupil a vlak se rozjel. Vrátila se celá zkoprnělá. Vyzvedla maličkou u tchyně a jela domů. V domku byly některé věci jinak a za chvíli vešli dovnitř cizí lidé. Překvapení bylo na obou stranách. Začalo vysvětlování. Honza jako majitel, domek prodal, aby měli peníze do začátku v cizině. Nechali ji pár dnů bydlet.

Bylo spoustu běhání po úřadech, výslechy, proč přijela sama, hledání práce s bydlením. Našla v Praze v nemocnici i s jeslemi, tak se odstěhovala. A Honza se ozval. Je mu smutno a zařídil by přes Červený kříž, aby mohly obě za ním. Kývla a asi za půl roku  se už  s mužem vítali v Norimberku. Honza měl práci, ona zase otěhotněla. Německy neuměla, ale začala nadepisovat obálky. Byla doma, pohlídala holčičku a byla šťastná. Štěstí ale netrvalo dlouho. Přijela z porodnice s chlapečkem a  našla muže, jak skotačí se sousedkou. Byl to šok! Zažádala s pomocí o rozvod. Zůstala sama. Bylo jí 22 let, neuměla řeč, dvě děti... Potřebovala víc peněz, tak začala po nocích mýt nádobí v restauraci na nádraží.

Děti spaly a jiná sousedka na ně dohlídla. Časem si našla německého přítele. Začal jiný život. Bral ji i s dětmi na výlety, mluvil s nimi německy, učil ji i děti... ale pak zjistil, že dvě děti je hodně a našel si jinou a zase byla sama.


Fanypol - čtenářka
ChytráŽena.cz
 

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
článeček mně chytil za srdíčko,fakt smutný osud a pěkně jsi to napsala
Obrázek uživatelky
profil
takový je život
Obrázek uživatelky
profil
Smutný příběh ze života.....
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkně jsi to napsala.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Život niektorých ľudí naozaj nešetrí.
Ani sa tej tete nečudujem, že už chlapom neverila a radšej zostala sama. Dúfam, že sa mohla vrátiť domov aj s deťmi a tie jej robia radosť.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles