Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pohled do minulosti

22. 04. 2012 | Vaše příběhy
Nikdy jsem příliš nevěřila nějakým výkladům z karet, či kávové sedliny a jiným podobným praktikám. Pro někoho je to naděje k lepší budoucnosti, i když velice dobře vím, že i kdyby se tak mělo stát, štěstí na dveře samo nezaklepe, ale musíme mu jít naproti.

Moje kamarádka chodívala pravidelně k jedné paní, která bydlí nedaleko. Proč? Chtěla prostě slyšet, proč a nač se v jejím životě děje to, či ono a kdy se vše konečně změní.

Jednoho odpoledne jsem potkala Evu před domem paní T. Domlouvala jsem se s ní, že cestou od paní T. přijde na kávu. Paní T. již na Evu mávala z okna a zároveň si pozvala i mne. Ze slušnosti jsem neodmítla, jelikož jsem nemohla vědět, zda paní T. neslyšela, jak Evě říkám, že budu doma sama a vlastně mám celé odpoledne volné. Paní T. se mne zeptala, jestli bych také nechtěla něco vědět..., no, tak když už jsem tam byla..., že? Věděla jsem, že si při první návštěvě stejně žádné peníze nevezme a možná ani při další. Sedla jsem si ke Pohled do minulostistolu a paní T. mi vzala pravou ruku, pohlédla na ni, pohladila mi dlaň a vzala si ruku levou. Na levou ruku téměř nepohlížela, jen si ji vložila mezi své ruce a začala povídat, přičemž se mi dívala do očí.

Aniž bych té paní přitakala, nebo vůbec dala najevo jakékoliv emoce, vrátila se do mého života nějakých 6 let zpátky. Vše, co mi řekla, se vážně stalo, a to i včetně toho, že s tím mužem, který tenkrát před šesti lety figuroval v mém životě, jsem - i když zřídka, v kontaktu. Tiše uzavřela svůj výklad, aniž by chtěla slyšet moje vyjádření.

Asi o tři měsíce později. Zazvonil telefon a já měla na druhé straně toho muže, který před šesti lety... Povídali jsme si nějakých pár minut a on mi poté povídal, že byl u věštkyně, která mu prý řekla to a to..., ale že prý s tou ženou je v kontaktu. To, co řekla paní T. mně, tak tato věštkyně řekla i jemu. Dokonce i stejný závěr, který jsem si nechala dosud pro sebe. Prý se k sobě vrátíme! Tak toto jediné se nestalo a také nestane. Sice říkám, nikdy neříkej nikdy, ovšem sliby jsou ty tam, vzpomínky zůstaly a ostatní odnesl čas.

Náš telefonický rozhovor pokračoval. Nakonec jsem se dozvěděla, že ta "věštkyně", u které byl..., byla právě paní T.!

Vikitorie - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to, co mi ta věštkyně řekla, byla pravda - myslím tedy tu minulost
vědět to od kamarádky nemohla, protože to nevěděla ani ona
Obrázek uživatelky
profil
Proč Ti to nevěřím? Připadá mi to, že je to jenom článek kvůli bodíkům.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles