Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ochraňte svou domácnost

19. 11. 2008 | Finance

www.hellomobile.cz

v listopadu s mimořádnými BONUSY!


Blíží se zima, období pohody a klidu, rodinných návštěv a třeba i zasloužené zimní dovolené. Předvánoční shon prostřídaný dny, kdy odjíždíte pryč, je však pro Vaši domácnost, hned po letních měsících, druhým vysoce rizikovým obdobím. Během předvánočních příprav a oslav se zvyšuje především riziko vzniku požáru, zatímco jakmile byt opouštíte je nebezpečí, že vás v bytě brzy vystřídají zloději.

Pochopitelně nikdy nemůžete vědět předem, co se přihodí. Pojištění domácnosti váš domov sice neochrání před veškerým nebezpečím, pomůže ale, aby případné dopady nebyly tak bolestivé. Jste-li Vy (nebo Vaši přátelé) uživateli portálu www.hellomobile.cz provozovaným společností Zefcom Czech, můžete nové pojištění domácnosti v listopadu získat s mimořádnými výhodami, které byste jinde nezískali.

Pojištění domácnostíPojištění si můžete sjednat téměř u všech pojišťoven na trhu, nabídka je opravdu široká. Pojistit svou domácnost nyní můžete také přes projekt www.hellomobile.cz, a to u renomované pojišťovací společnosti ČSOB Pojišťovna, a. s.  Kromě toho, že spolehlivě ochráníte svou domácnost, získáte navíc výhody, které vám pojišťovny běžně neposkytnou! V rámci listopadové kampaně této pojišťovny na Hellomobile.cz nabídne Hellomobile.cz svým registrovaným uživatelům (nebo jejich přátelům) slevu 10% na pojištění. Každý uživatel (registrovaný na www.hellomobile.cz) navíc získá 50 Kč na svůj účet u Hellomobile.cz. Každému 100. uživateli pak dokonce Hellomobile.cz vrátí na účet celou roční pojistku jeho domácnosti a každý 500. zákazník, který si uzavře pojištění domácnosti přes Hellomobile.cz, získá zpět nejen celou roční pojistku domácnosti, ale navíc získá i 1000 Kč na svůj účet u Hellomobile.cz. Ze svého Hello-účtu si pak samozřejmě může své peníze každý měsíc nechat vyplatit, např. zasláním na svůj bankovní účet.

Pro získání mimořádné slevy 10% na pojištění domácnosti od ČSOB Pojišťovna stačí zadat kód při sjednávání pojištění on-line na stránkách ČSOB. Kód je součástí reklamního sdělení, které získají mailem všichni uživatelé registrovaní na HelloMobile.cz v rámci listopadové kampaně pojišťovny na HelloMobile.cz.
Více informací o pojištění domácnosti na www.hellomobile.cz.

V rámci pojištění domácnosti lze běžně pojistit jak věci movité, které tvoří především zařízení domácnosti a sloužící jejímu provozu a dále stavební součásti bytu. Hlavní pojištění domácnosti se běžně sjednává pro případ škod způsobených požárem, vichřicí či krupobitím, zemětřesením, pádem stromů a stožárů, sesuvem půdy nebo lavin či vodou z vodovodních nebo kanalizačních potrubí, případně dalšími živly. K hlavnímu pojištění domácnosti si můžete sjednat např. pojištění proti odcizení a vandalismu či odpovědnosti za škodu.
 

Princip hellomobile.cz je jednoduchý

HellomobileDo projektu www.hellomobile.cz se od léta přihlásilo téměř tři sta tisíc uživatelů, které sem přilákala možnost dostávat za přijatá reklamní sdělení peníze. Princip je přitom velmi jednoduchý a dostupný pro každého jedince s mobilním telefonem či e-mailovou schránkou. Na stránkách www.hellomobile.cz se zaregistruje a vyplní údaje typu z jakého je regionu, jaké má vzdělání, zaměstnání, příjmy, zda chodí často do divadla nebo fitcentra, jakého používá operátora, banku či kolikrát měsíčně využije letadlo. A pak už si jen vybere formu, jakou chce jednou měsíčně inkasovat peníze.

Měsíční příjem pro registrovaného uživatele se tak může pohybovat i v řádu několika set korun měsíčně, a to i když je počet SMS/MMS nebo emailů omezen na max. 3 denně. Kromě 2 Kč za každou obdrženou sms a 0,75 Kč za email, totiž dotyčný navíc získá i provizi 0,50 Kč za sms a 0,25 Kč za každý email zaslané člověku, kterého doporučí k registraci na www.hellomobile.cz.

Více na www.hellomobile.cz.


ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dlouho jsem se rozhodovala,kde pojistit naši domácnost,protože už jsem měla předtím pojištění a zatekla nám střecha a mohu říci,že jsme měli problém dostat peníze na opravu,ale kamarádka mi poradila,abych zkusila poj. Slávia,sama má u nich pojištění a tak jsem to riskla a mohu říci,že takový fofr s vyplacením poškozené podlahy jsem ani nečekala,do dvou dnů tu byl člověk,nafotila a za kraťučkou dobu jsme penízky měli a mohli začít s opravou,ráda doporučuji tuto pojišťovnu,kteří tápou tak,jako já jsem tápala,kde a coSmajlík)http://www.slavia-pojistovna.cz/pojisteni-domacnosti
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles