Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léčitelka a minulý život

12. 04. 2012 | Vaše příběhy
Už asi dvacet let mě zajímá ezoterika. Nakoupila jsem si spoustu knih, absolvovala fůru seminářů a přednášek  a  seznámila se s různými firmami, které se zabývaly alternativní medicínou i stravou.

Mezitím jsme jednou  jeli  s rodinou na dovolenou na H.Bečvu, četla jsem si tam své starší finklubácké časopisy a najednou mě upoutal  inzerát, že nějaká léčitelka z Prahy, pořádá už několikátý relaxační týden v Podhájské. Nějak mě to oslovilo,  manžel neměl námitek, tak jsem se brzy chystala na Slovensko. Cesta byla složitější, ale dojela jsem v pohodě, ubytování pěkný, soukromý dvůr s několika garsonkami, kde se dalo i vařit. Kolem mě cizí ženy  i muži, hlavně z Prahy. Zapojila jsem se do programu, kde se ráno cvičilo v rose na zahradě, na sluníčku, kdo nechtěl, mohl klidně spát, po snídani každý sám nebo hromadně  šel na termální koupaliště.

Léčitelka a minulý životOběd  v areálu  a k večeru zpět ,večířka někdy hromadná, někdy soukromá a pak  zase tzv. sezení, přednášky, povídání, meditace, hudba a tak , na zahradě pod visícími hrozny.

V areálu koupaliště, v určitých hodinách, po celý den, se naše skupina mezi koupačkou soustředila na travičce někde pod stromy a naše léčitelka nás stále s něčím seznamovala.  Jednou to byly stromy kolem, jindy různé ezoterické či psychologické metody,  léčitelské  přednášky.  Někdo si i zdříml, byla to jeho věc. Nikdo nikoho na nic nenutil.

Nádherný týden plynul, v duši klid, žádná starost, spokojenost, odpočinek, relax, nezapomenutelné zážitky.

Výuka  pokračovala, lidé se seznamovali při hudbě či meditaci. Po večerech byly  další  přednášky, o ušních svících, z numerologie, karty, kameny, aura, čakry, kostky i ting, andělé, duše, aj., jezdili jsme se třeba  dívat k večeru na auru lesů, v tichém meditačním rozpoložení stáli u silnice na parkovišti a zírali  nebo vnímali  západ slunce.

Jednou při osobním povídání jsem se dověděla, že jsem s léčitelkou v minulém životě  jezdila jako bojovník na nízkých mongolských koních po stepích.

A v tento moment se potvrdilo, proč jsem vlastně podvědomě objevila inzerát, který by mě dostal tam, kde jsem se ocitla, abych se něco dověděla i z minulého života, mj. koně miluji a potvrdilo mi to nadále, že něco mezi nebem a zemí  existuje.  A tak se snažím to stále v sobě rozvíjet a mnohdy tak radím i jiným.

Léčitelku z Prahy jsem nikdy více neviděla, nevyhledala, ale zřejmě do mého života patřila, když se mi podařilo ji  takto najít a setkat se s ní. Občas jsem její  jméno spojené s firmou nebo   pražskou poradnou někde zahlédla v časopisech,  a vzpomenula si na nádherně prožitý týden.
Přála bych to prožít  všem,  hlavně pro klid duše.

Lika444 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkně napsané, tak máš na co vzpomínat.Smajlík
Nikdo neví jestli je něco mezi nebem a zemí, ale
kdo ví.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
díky za pěkné komentáře,
2baculka ano,renomovaná,a já věřím,že je jich spousta,jen se k nim musí člověk nějakým způsobem propracovat,přes přednášky,kurzy,reference-doporučení atd. anebo dát na intuici,pokud ji člověk má.Já mám spoustu osobních zkušeností a už jsem se setkala s vícero ezoteriky,ale tato má zkušenost ale byla zrovna intuice. Mělo to tak být.
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavé. Je dobré že máš také z této akce dobrý pocit. Známá byla na joze s podobným zaměřením, a když nám vyprávěla co jim tam říkali a nutili je jíst, bylo to pro mne takové zvláštní, až neskutečné. Těm lidem bych asi nevěřila. Tady se asi jednalo o renomovanou léčitelku.
Obrázek uživatelky
profil
a určitě i hezký zážitek a pobyt...
Obrázek uživatelky
profil
Pěkně napsaný článek i pěkný zážitekSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles