Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seznámení na internetu

20. 08. 2009 | Vaše příběhy
Tak se koukám opět na internetu na stránkách lidé.cz a koukám na tváře mužů. Přemýšlím nad tím, že už žádnýho nechci a budu raději sama, ale proč se na ně nekouknout. Měla jsem celkem dobrou náladu a těm, co se mi líbili, tak jsem poslala jahůdku a neočekávala za to žádný vděk, ani nějaký ty písmenka.

Najednou jsem klikla na jednoho muže, který mě ihned zaujal. Nádherný oči a milý obličej. Hmm, tak ten je hezoučký. Cvak a má jahůdku. Najednou po dvou dnech se mi objevila zprávička. Klikla jsem a jůůů.

Je to on, co se mi tak líbil. Z počátku jsem se divila. Byl mladší, bez dětí a já už měla dvě a celkem odrostlý. Nedávala jsem tomu žádnou naději, ale tak proč by jsme si nemohli psát? Po pár dnech už k nám jel na první návštěvu. Byla jsem strašně nervozní a čekala jsem, že se otočí a už ho nikdy neuvidím. Dopadlo to úplně jinak.

Seznámení na internetuDali jsme si kafčo a nervozita pomalu upadávala. Odpoledne jsme šli na procházku a bylo mi moc krásně. Nebyl, jako ostatní muži. Neměl zájem jenom o sex, ale o mě celkově. Večer odjel a já nervozně očekávala, jestli se ještě ozve. Už byl skoro hodinu a půl pryč a zpráva žádná. No a zase nic.

Šla jsem se vykoupat a byla jsem zklamaná. Pomalu jsem si lehala do vany a najednou mi zazvonil telefon. Vylítla jsem z vany a tak začal náš životní příběh. Byla to nádherná zprávička. Teď jsem se odstěhovala k němu i s dětmi a jsem moc šťastná. Brzo se budeme brát a plánujeme miminko.

Takže milé dámy...štěstí si nás vždycky najde.

Mirabel - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Vzhledem k tomu,že jsem muž a tak z nudy se registroval na tyto stránky a po čase jsem zjistil,že asi možná milé dámy,i když byste mne odtud vykopalySmajlík,asi jediný muž,také mám takový zážitek se seznámkou z netu,respektive z stránek libimseti.cz,pravda spíše pro pro puberťáky,ale také mne tam potkalo jisté štěstí...náhodou jsem narazil na jisté osoby,právě toho vašeho druhu a slovo dalo slovo a nyní nějak motáme se v bludném kruhu.Tedy nevím zda štěstí anebo smůla,ale ono někdy se i dokáže,že láska může být i díky troše blamáže.I pravda..našel jsem tam právě CHYTROU ŽENU a ačkoliv se to nezdá,tak možná po roce a půl začla svítit lásky hvězda.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Abych se přiznala tak jsem svého druhého manžela poznala též na netu a to na líbim se ti. Také jsem po rozvodu nikoho nechtěla a o to spíš ani nehledala jen si psala s pár kamarádama a občas se na mě někdo mrknul no a když se podle písmenek zdál zajímavý tak jsem napsal také no a pak bylo pár schůzek jen tak pro zábavu a na pokec. Až jsem si pak začala psát s mým teď tedy mým manželem. Každý jsme měli něco za sebou a tak si vše vyříkali a pak to šlo vše tak nějak rychle a nakonec se po 9 měsích konala svatba.
Obrázek uživatelky
profil
I zde platí pravidlo - sedávej panenko v koutě, ... a také, že štěstí přeje připraveným. Hlavně, ať to vydrží!
Obrázek uživatelky
profil
seznámení po netu, proč ne? ale rozhodně bych ho hned nezvala domu.
Obrázek uživatelky
profil
Je to riziko, nikdy nemůžete vědět, zda člověk jedobrý či podvodník. Může se však podařit, že získáte přátele na celý život. Nebo taky životního partnera. Ovšem nido nezaručí, že epřijde trpké zklamání, on si většinou každý o sobě mslí to lepší, ježe to musí posoudit protějšek a i tak si nemusí padnout do noty. Ne kadý snese názor protistrany. Takže je otázkou, zda jít do takového rizika. Zklamání bolí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles