Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti učí Huga poznávat svět

12. 04. 2009 | Výchova
Dovolte, abychom Vám představili soutěžní projekt „Děti učí Huga poznávat svět“. Tuto soutěž připravuje internetové knihkupectví Svět dětské fantazie, které se specializuje na literaturu pro děti a mládež ve spolupráci s předními českými autory a ilustrátory knížek pro děti.

Maskotem naší soutěže je pes Hugo seznamující se se světem lidí. Jak už název napovídá, děti by mu měly být svými obrázky či krátkými texty průvodci po tomto světě. V každém kole soutěže se zaměříme na určité téma – ať už na určité zvyky nebo obyčeje, roční období nebo svět zvířat a lidí. Ke svým dílům by děti měly připojit zmínku o knížce, ve které se o daném tématu můžeme dočíst. Práce s knihou může dětem pomoci utvářet podobu jejich děl, zároveň byste měli dbát na to, aby děti knihu pouze nekopírovaly.

Děti učí Huga poznávat světVěříme, že soutěž je jedna z největších motivací k dětským aktivitám, a proto jsme zvolili tento způsob. Cílem soutěže je probudit v dětech aktivní zájem o svět kolem nich a nenásilnou formou stimulovat zájem o čtení knih.    

 „Děti učí Huga poznávat svět“ je celoroční soutěž, která bude rozdělena do čtyř kol. Je určena pro děti předškolního a školního věku, zapojit se mohou jednotlivci i třídní kolektivy.

V každém kole mohou soutěžící získat věcné ceny v podobě knih z produkce našich nejznámějších nakladatelství nebo od našich obchodních partnerů. Na závěr soutěže porota vybere ze všech příspěvků, které obdržíme během roku, nejzdařilejší díla a ta budou odměněna pracemi našich známých autorů a ilustrátorů. K vítězným obrázkům napíše básničku Jiří Žáček, český básník píšící dětskou poezii, své texty připojí Barbara Nesvadbová, Irena Gálová a Petra Braunová. Vítězné texty doprovodí barevným obrázkem naši přední ilustrátoři dětských knih Vendula Hegerová, Markéta Vydrová a Adolf Dudek.

Soutěžte s námi!

Hlavním tématem prvního jarního kola budou Velikonoce a vše co s nimi souvisí.
Děti by měly psát a malovat o jaru, jak se probouzí příroda, o velikonočních zvycích, veselých příhodách spojených s Velikonocemi. Nezapomeňte, prosím, připojit název a autora knihy, ve které se o Velikonocích a jaru můžeme dočíst.

Úvodní kolo proběhne ve dnech 30. 3.–24. 4. 2009.

Soutěžní příspěvky je možno zaslat elektronicky na e-mail huginekm@seznam.cz nebo prostřednictvím pošty na adresu:

Svět dětské fantazie
Schubertova 578
790 01 Jeseník 


Z rubové strany, prosím, uveďte jméno, adresu a věk dítěte.

Jména vítězů budou zveřejněna na našich webových stránkách www.svetdetskefantazie.cz  na konci dubna.

V tomto kole můžete vyhrát dárkovou poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup knih v internetovém knihkupectví Svět dětské fantazie, ručně malovanou dřevěnou poličku z internetového obchodu www.detskypokojicek.eu nebo dvě knihy nakladatelství Mladá Fronta. Navíc získá jeden vylosovaný šťastlivec od našeho maskota Huga tričko nebo hrníček s jeho podobiznou.
                                
Více informací na: www.svetdetskefantazie.cz

Notburga
ChytráŽena.cz

Prohlédněte si plakáty k soutěži "Děti učí Huga poznávat svět!"




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !