Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rosteme s knihou

1. 03. 2008 | Výchova
Občanské sdružení Svaz českých knihkupců a nakladatelů a jeho společnost Svět knihy, s.r.o. zahájily na veletrhu Svět knihy Brno 2005 propagační kampaň na podporu čtení knih v České republice.

Milí rodiče,

důvod, proč právě čtete tento text, lze předpokládat. Záleží Vám na tom, aby Vaše děti četly knihy, zajímá Vás, jaké knihy byste jim měli doporučit či koupit, přejete si, aby nalezly celoživotní a kladný vztah k literatuře. Někdy jste bezradní a nevíte, jaké knihy vycházejí a které z nich jsou pro Vaše děti vhodné. Někdy si myslíte, že svým dětem předčítáte nahlas knihy, k nimž by si měly nalézt cestu samy, až budou starší? Máte obavy, že Vaše děti nezačnou číst knihy samy od sebe, že je obklopuje příliš mnoho jiných lákadel, s nimiž kniha nemůže soupeřit?

Rosteme s knihou Kampaň Rosteme s knihou má za jeden ze svých důležitých cílů podpořit Vaši dobrou snahu. Na webových stránkách Rosteme s knihou i v rámci jejích pořadů Vám chceme zprostředkovat inspirativní zkušenosti z celého světa, zajímavou formou zaujmout Vaše děti pro četbu knih, podnítit vznik čtenářských skupin, jež budou diskutovat o knihách a doporučovat je k přečtení ostatním.

Kampaň Rosteme s knihou sestává ze dvou rovnocenně významných částí:
* vzdělávání a metodologická spolupráce v oblasti propagace četby
* propagace kampaně a jejích dílčích projektů s celospolečenským dosahem, pořádání programů, výstav a soutěží oslovujících širokou veřejnost

V rámci kampaně Rosteme s knihou
připravujeme její prezentace v knihovnách a na školách, máme zájem o postupné vytváření vzorových "čtenářských skupin" jako platformy pro regionální soutěže vedoucí k celonárodní nominační kampani, v níž čtenáři obhajují oblíbené knižní tituly odpovídající věkovému či zájmovému složení skupiny.

Více o tomto projektu Rosteme s knihou se dozvíte na oficiálních webových stránkách www.rostemesknihou.cz



ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Můj syn pravidelně čte večer před spaním
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles