Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Současné kondiční cvičení ženy nebaví

19. 04. 2009 | Fitness
@import url(editor/examples/example.css);

Celosvětový průzkum ukázal, že současné formy fitness cvičení jako pilates, jóga nebo spinning nemotivuje ženy k jejich pravidelné návštěvě...

 

Dotazované ženy se shodly na tom, že stávající formy cvičení pro ně nejsou dostatečně zábavné a nemotivuje je k jejich pravidlené návštěvě. Průzkum měl zároveň odpovědět na otázky, co ženám v současné době při cvičení nejvíce chybí. Zde byla nejčastější odpověď, že zábava. „Téměř dvě třetiny z oslovených žen přiznává, že by cvičily častěji, kdyby cvičení pro ně nebylo „nutným zlem“, nýbrž určitou formou zábavy, která je zároveň udrží v kondici,“ komentuje výsledky průzkumu Markéta Seidlová, Sports Marketing and Events Specialist.

 

Právě tato zjištění motivovala trenéry k sestavení cvičení JUKARI Fit to Fly, při kterém by se nejen protáhly a posílily žádané partie těla, ale zažily i vzrušení a legraci. Vývoj nového cvičení, jehož hlavním heslem je zábava, trval osm měsíců. Současné kondiční cvičení ženy nebaví„Po osmi měsících vývoje a důsledného testování byl program JUKARI Fit to Fly připraven. Každý pohyb cvičebního programu je inspirován skutečnými pohyby artistů skupiny Cirque du Soleil (která na proejktu spolupracovala), které vykonávají při svých show, ale jsou upraveny tak, aby je zvládly všechny ženy bez ohledu na pohybovou vyspělost. Každý, kdo zkusí JUKARI Fit to Fly cvičení, by je měl opustit s pocitem, že okusil něco úplně jiného a jedinečného,“ vysvětluje Markéta Seidlová.

 

Tréninková lekce trvá 1 hodinu a je určena pro maximálně 12 lidí. Provádí se za pomoci speciálně zkonstruovaného zařízení s názvem FlySet. FlySet se skládá se ze dvou od stropu zavěšených pevných lan s poutky v různých výškách, do kterých se během cvičení vkládá ocelová hrazdička. Vzniká tak důmyslné náčiní, které dokáže posilovat a protáhnout celé tělo a ještě přináší osvobozující pocit z létání.


Kurzy cvičení JUKARI Fit to Fly budou otevřeny ve vybraných fitness centrech ve 12 městech světa. Instruktorkou pro Evropu byla vybrána Johanna Fellner, jedna z nejlepších fitness instruktorek Německa, jejíž specializací je yoga a body art, ale zabývá se i ostatními druhy kondičního cvičení. Pro Johannu je fitness důležitou součástí i smyslem jejího života. Jeho prostřednictvím má možnost uplatnit svůj talent v plné šíři, spojit svou tvůrčí kreativitu s fyzickou obratností. Johanna se vedle cvičení věnuje i modelingu a koučování modelek a herců.

 

„Stanovili jsme si úkol vytvořit pro ženy takové cvičení, aby se při něm usmívaly a přitom se potily. Stovky žen, které se tohoto cvičení již zúčastnily, nám potvrdily, že se nám to podařilo“, říká Leslie Calvagne, ředitelka programu JUKARI Fit to Fly v Reeboku. „Na nás je milá povinnost přivést JUKARI Fit to Fly co nejdříve také do České republiky,“ konstatuje Martin Šír.

 

Zdroj: Reebok

 

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to psychický, pokud někdo nechce, tak ho nedonutí a nezabaví nic...
Obrázek uživatelky
profil
Různé druhy cvičení.
Obrázek uživatelky
profil
No tak já tedy nevím. Mě také žádné tohle cvičení na povel v tělocvičně nikdy nebavilo, ale představa, že se půjdu někam "věšet" a ještě se tomu budu strašně smát ... Smajlík . Co takhle si raděj vyjít ven na tůru, zajezdit na kole nebo s kamarády do tělocvičny zahrát volejbal nebo v létě tenis ... To člověka baví ... A na zimu mám taky dobrý tip (pokud tedy raděj nejdete lyžovat). Manžel mi k Vánocům pořídil dancepad s taneční počítačovou hrou. Je to zábava, od které je těžké se odtrhnout a přitom jste třeba dvě hodiny v pohybu a ani si to neuvědomíte (ze začátku jsem teda po půl hodině měla jazyk na věstě, ale rychle jsem si zvykla Smajlík ).
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles