Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 14.10. 2013

14. 10. 2013 | Televizní tipy
Můj psychoterapeut říká, že prý trpím posedlostí mstít se na ostatních lidech a nejlepší terapií je dát tomu volný průchod,“ prozradila v dalším dílu pořadu Pekelná výzva s datem 14.10. 2013 Iva Pazderková, která na slova svého lékaře dává, jen co jí síly stačí. Stejně jako každé pondělí, i nyní vás ve 20.15 na Prima COOL čeká škodolibě zábavná Pekelná výzva, v níž bude Iva soutěžící týrat, trápit, dehonestovat a mučit. Oni si to ale moc rádi nechají líbit, utkají se totiž o výhru až 100 tisíc korun.

Pekelná výzva – 14.10. 2013:


O ty bude v dalším dílu pořadu Pekelná výzva s datem 14.10. 2013 bojovat odvážná Nikola a čtveřice mužů: Venca, Kamil, Radek a Lukáš. Musí ale absolvovat bolestivou disciplínu, kdy si budou pouštět natažené gumičky do svých obličejů, velice nepříjemné lovení jablek v míse vody jen za použití úst, pojídání živých červů, což završí pořádnou ostudou.

Pekelná výzva 14.10. 2013Té ale bude dost i při počátečním seznamování. Kdo normální by přece ze svého mistra měl takový strach, že by si pokaždé, když šel na velkou, výsledek své činnosti vyfotil a pak to mistrovi ukázal, aby mu věřil, že se neflákal? A kdo se pro změnu chlubí tím, že si dokáže strčit kondom do nosu a potom ho vytáhnout pusou? To uvidíme v dalším dílu pořadu Pekelná výzva s datem 14.10. 2013.

Hned v prvním kole pořadu Pekelná výzva s datem 14.10. 2013 Iva prověří charakter svých svěřenců. Ti si na hlavu nasadí gumičku a čelenku s pravítkem. K odpovědi se budou hlásit tak, že gumičku natáhnou na konec pravítka, které mají přidělané na čelence, a poté si ji pustí zpět do obličeje. „Je to nejnepříjemnější soutěž v Pekelné výzvě, kterou si vyčůránci snaží ulehčit,“ libovala si naše drsná moderátorka, kterou ani bolestivé grimasy soutěžících nedokázaly uspokojit. „Mně se to nelíbí, změníme pravidla. Kamil se bude hlásit tak, že si gumičku do obličeje pustí dvakrát, ostatní pouští gumičky do obličeje svého soupeře,“ řekla Pazderková, která si často upravuje pravidla dle libosti a šikanuje své neoblíbené soutěžící.

Ve druhém kole pořadu Pekelná výzva s datem 14.10. 2013 se dozvíme, že v roce 1874 byl použit první suspenzor v hokeji. A až o sto let později, čili v roce 1974, byla použita v hokeji první helma. „Mužům trvalo sto let, než zjistili, že i mozek je životně důležitý,“ utahovala si z mužského pokolení Iva, která se v tomto kole bude kochat tím, jak se soutěžící budou hlásit tak, že pusou vyloví jablko z mísy s vodou.

Ve třetím kole pořadu Pekelná výzva s datem 14.10. 2013 Iva soutěžícím nabídne proteiny, jelikož za každou správnou odpověď odvážlivci budou muset sníst plnou lžíci živých červů. „My vás tu nejen vzděláváme, ale staráme se i o vaši plnohodnotnou stravu,“ pochvalovala si moderátorka.

Ve čtvrtém kole pořadu Pekelná výzva s datem 14.10. 2013 si naši peněz chtiví odvážlivci odloží, uleví a uříznou pořádný kus ostudy. Čekají je totiž kadibudky, v nichž se o slovo přihlásí tak, že sníží obsah svých tělesných tekutin. A aby toho nebylo málo, povětšinou se bude zpívat, jenže s dentálním roztahovačem.

Sledujte novou sérii show Pekelná výzva s datem 14.10. 2013,
od 20:15 na Prima COOL


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 14.10. 2013:

Pekelná výzva 14.10. 2013
Pekelná výzva 14.10. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem nevydržela ani jeden díl dokoukat. Jak to lidi pro pár šupů můžou dělat nechápu. Nechutné
Obrázek uživatelky
profil
na tento pořad se nedívám.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsem se dívala jednou a - dost.
Obrázek uživatelky
profil
SOUHLAS
Obrázek uživatelky
profil
dívala jsem se jednou a stačilo, příjde mi to nechutnéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles