8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ta příšerná Česká pošta! Nebo je to jinak?

6. 06. 2010 | Vaše příběhy

Už celých osmnáct dní, tzn. od 30. 4.  čekáme důležitý dopis od pojišťovny (pro nás důležitý, protože dokud nedorazí, nemůžeme používat auto, což je dosti nepříjemné).  Přiznám se, že 11. 5. už jsme byli s manželem drobátko nervózní a proto manžel na pojišťovnu zavolal.

Bylo mu řečeno, že dopis byl odeslán předchozí den odpoledne. No dobrá tedy, to by tu měl být dopis nejpozději zítra, řekla jsem si jako správná pošťačka, která ví, že heslem České pošty je "dnes podáte, zítra dodáme" (samozřejmě, že vím, že se heslo týká jen určitých zásilek, ale ze školení si pamatuji, že i obrovské procento zásilek obyčejných je doručeno do druhého dne).

Jenomže dopis nedorazil ani druhého dne, ani dalšího a ono je 18.5. a dopis nikde. Dcerka mezitím prodělala ošklivou angínu kombinovanou se zánětem středního ucha a my museli riskovat na silnici bez povinného ručení, protože jinak by to s ní opravdu nešlo. Dneska to tedy manžel vzdal a zavolal znovu na pojišťovnu, kde byl ujištěn, že byl dopis odeslán opravdu desátého a že zdržení bude nejspíše na straně České pošty, ale ať si z toho nic neděláme, že dopis určitě dorazí v blízké době - někdy to prý POŠTĚ trvá ještě déle. Mám pocit, že v tom okamžiku můj manžel, který je přeci jen naočkovaný od pošťačky v rodině, viděl rudě. Zeptal se paní, jestli si opravdu myslí, že je úplný blbec a pokračovat tirádou ve smyslu, že tady nejsme někde v Africe, aby pošťáka sežral lev i s dopisem (podotýkám, že můj manžel je naprostý kliďas a obvykle s každým jedná velmi slušně a nechá si spíše kakat na hlavu, ale tohle bylo moc už i na něj). "Chudinka" paní z pojišťovny pod nátlakem nevydržela a nakonec z ní vylezlo, že ona sice dopis 10. odeslala, ale v žádném případě ne v obálce na naši adresu. Desátého byl dopis odeslán ke zpracování na centrálu pojišťovny v Praze, kde měl být teprve vytištěn, vložen do obálky a pak teprve odeslán naším směrem...

Takže milá Česká Podnikatelská Pojišťovno, tímto jsme s vámi skončili.

Také tímto apeluji na vás lidičky, abyste se nenechali balamutit výmluvami na Českou poštu, která si svou špatnou pověst  vybudovala za vydatné pomoci podobných vykuků.  A pokud si myslíte, že je to můj názor jako zaměstnance České pošty, tak vás ujišťuji, že je to můj názor, jako zákazníka. Jsem už čtvrtým rokem na mateřské dovolené, často objednávám zboží přes internet a s Českou poštou jsem měla za celou dobu jeden jediný problém, a to když nám nefungoval zvonek .


KatyRZ - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ČPP je jeden velkej bordel, také u nich končíme...

Katy - jako vždy, moc hezky napsané!!!!!!!!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jenže to je přesně ono - nám také řekli, že to má Česká pošta a když se začalo křičet, vypadlo z nich, že to teprve poslali ke zpracování. Podotýkám, že pojišťovna v tom, v tomto případě, žádné peníze neměla (šlo jen o doklad o beznehodovosti, bez kterého nám nová pojištovna nemohla započítat body a tudíž jsme nemohli založit nové pojištění na auto).
Jinak abych příběh doplnila - dopis dorazil 31.5. (pondělí) a na obálce bylo razítko 28.5. (pátek), z čehož je zřejmé, že za to pošta opravdu nemohla.
Obrázek uživatelky
profil
Já mám zase jinou zkušenost,končilo mi životní pojištění a z pojišťovny mi napsali,že mi částku posílají 16.,dostala jsem ji až 30,protože jak mi řekli v pojišťovně,pošta má 14 dní na to,aby
poslání zpracovala,tak to mi hlava taky nebere,
ledaže by si pošta na té částce za dva týdny taky něco vydělala,dobrý kšeft Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles