Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy nakupují auta podle designu

26. 05. 2009 | Finance
Ženy si vybírají své auto podle designu, bezpečí a pohodlí. Pod moderní slovo design řadí barvu, lak, tvar vozu a značku, kterou mají ověřenou, nebo osvojenou z reklamy či od kamarádek. „Pokud má auto výborné jízdní vlastnosti a barva, či kapota není podle jejich představ, ani se nenamáhají auto vyzkoušet.“ řekl Jindřich Šilhánek, manažer prodeje Auto Esa.

Ženy nakupují auta nejčastěji s rodinou při sobotních nákupech, dále pak rodiny z venkova, kde žena hraje tradiční roli povinného posvěcení. Tyto rodiny vždy  auto koupí, protože jim nebrání nic v rozhodování. Ženy se nejčastěji ptají na stav ujetých kilometrů, ale rády si vyslechnou i informace o jízdních vlastnostech. S technickým stavem chtějí poradit od odborníka, proto je automaticky vedena do servisu na hever, kde se mohou podívat na motor a na spodní část vozu.

Kritéria pro výběr a zakoupení auta je barva, kvůli té se dá ledacos odpustit. Je velmi důležité, aby vůz byl malý a dalo se s ním dobře zaparkovat ve městě, k tomu je potřeba i posilovač řízení. Motor by neměl být silný a měl mít malou spotřebu. Neméně důležité je i ABS, jak říká většina žen „cvakací“ brzdy na mokro.  Vypínatelný Airbag spolujezdce pro převoz dětské sedačky. Klimatizace je pro spoustu lidí již standardem.

Žena hraje velmi zásadní roli při nákupu auta. Není neobvyklé, že je strážcem domácí pokladny a zasahuje do finálního rozhodnutí rodiny. Zvláště u barvy vozu jsou neoblomné, například s bílou barvou by se valná většina žen nesmířila. S technickými záležitostmi přenechávají aktivitu na muže, kteří se jí rádi ujímají, do barvy však mluví vždy.

Velice módní a v současné době používaný dotaz je na ekologii. Nejlépe s emisemi jsou na tom vozidla s normou EURO 5. Jsou to vozidla z posledních let výroby. Velmi dobře s emisemi je na tom hybridní motory. Poslední dobou má každá automobilka ve své nabídce nějakou verzi s nízkými emisemi. Obecně na našem trhu jsou nejekologičtější malá auta s benzinovým motorem nízkého obsahu z posledních let výroby.

ZDROJ: Auto ESA

DanielkaZ
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
spíš podle financí ..... Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles