Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vyzrát na tuky nejen po Vánocích

13. 01. 2008 | Diety
Dietami se často trápí mnoho z nás, nejčastěji pak v povánočním období. Přemýšlíme nad tím, jak se zbavit tukových polštářů a zároveň se vyhnout tzv. jo-jo efektu, který se po skončení diety často dostaví. Nestačí zhubnout, jde o to, jak si udržet těžce dosažený výsledek i poté, co skončíme s redukční dietou.

A právě nyní, kdy jsme plni odhodlání dodržet svá předsevzetí, je ten nejlepší čas začít se zdravým hubnutím a být fit.

Základem hubnutí je zdravá a přiměřená strava a dostatek pohybu. Mnoho žen si myslí, že přebytečných kil se zbaví pouhým aerobikem. Podle dietologa Ing. Ivana Macha, CSc., je však zapotřebí rozvíjet i sílu.

Jak vyzrát na tuky nejen po Vánocích Doporučuje tedy kombinaci aerobních aktivit s posilováním, které vede k tvorbě svalové hmoty, jíž se násobí schopnost těla spalovat tuky. „Vytvarování těla do kýžených křivek i boj proti celulitidě podpoříte nejenom cvičením, ale i vhodně vybraným, pestrým, energeticky a obsahově vyváženým jídelníčkem s doplňky stravy na formování postavy. Vhodný je například extrakt ze zeleného čaje, díky kterému vzroste rychlost vašeho metabolismu,“ radí poradce pro výživu.

Konec trápení hladem při dietách

Chrom je nezbytný pro udržení plné účinnosti inzulínu, zodpovědného za udržování normální hladiny krevního cukru. Někteří lidé, trpící nadváhou, mají nedostatek chromu, zaviněný jeho zvýšeným vylučováním ledvinami. Sníženou účinnost inzulínu vyrovnává organizmus jeho zvýšenou tvorbou, která často „přestřeluje“. Tím vzniká potřeba častého „dojídání se“ nebo konzumace sladkostí.

Zdroj: www.pharmanord.cz

* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Neměli bychom se přejídat jen J9ts jak se říká ,,Jíst do polosyta,pít do polopyta"to je zlaté pravidlo.
Obrázek uživatelky
profil
takže zkušenosti nemám... jen vidím kolegyně, jak se stále trápí... pokud člověk nemá nadváhu, je nejlépe se mít rád, nepřejídat se a občas se hýbnout Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
MOC VÁM VŠEM DRŽÍM PALEČKY A POKUD SI BUDETE VĚŘIT UVIDÍTE ,ŽE TO DOKÁŽETE.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nejlepe na hubnutí je makrobiotická strava.Mužete sníst toho spousty a hubnete mám to vyzkoušené
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles