Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dva počítače pro klid v manželství

7. 11. 2009 | Vztahy

V dnešní době není žádnou výjimkou, když je v jedné domácnosti několik televizí.  Páry, které u televize rády tráví svůj čas, dávno přišly na to, že je to snazší než se každý večer dohadovat, jestli budou sledovat fotbal nebo romantickou komedii. V každém případě, ať vyhrál ten nebo ten, druhý byl odkázaný  buďto na nudný večer na gauči vedle svého  partnera nebo na osamělý večer u jiné činnosti.


Existují páry, které televizní zábavě neholdují a raději se posadí k počítači. Počítač naskýtá mnoho možností, jak se zabavit. Každý si u něj může najít to své, počínaje hraním počítačových her, přes brouzdání na internetu, čtení knih, poslech hudby, zpracování a úpravu digitálních fotografií a videí až ke komunikaci s přáteli po celém světě (díky internetu).

domacnostPokud mají partneři jen jeden počítač a přitom oba rádi tráví večery u něj, mají zaděláno na pořádnou „ponorku“.  Manžel si sedne k počítači a pustí si oblíbenou hru, manželka si sedne vedle něj a pozoruje ho, ale pokaždé, když blikne chatovací okno, manžela odsouvá, aby odpověděla kamarádce ….  Manželka chce upravit fotky, které si zkopírovala s fotoaparátu a manžel si chce přečíst zprávy, jeden kouká druhému přes rameno ….  Jeden se snaží vyhovět druhému, dýchají si za krk a ani jeden si opravdu neodpočine.

Při tom není důvod proč tento problém nevyřešit stejně, jako se v jiných domácnostech řešil problém televizní .  Koupit druhý počítač. Pokud je v domácnosti problém s místem, je možné koupit notebook, ale možná by vás překvapilo, že by nebyl až takový problém postavit ještě jeden počítačový stůl k tomu prvnímu.  Umíte si představit tu pohodičku – udělat večer sobě i partnerovi čajíček a sednout si vedle sebe, každý ke svému počítači, občas prohodit slovíčko a relaxovat.

Největším problémem pak samozřejmě může být nedostatek financí.  Nejen z vlastní zkušenosti ale můžu říct, že v domácnostech, kde se pro druhý počítač rozhodli, nastala pohoda a klid.


KatyRZ - čtenářka
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dva počítače pro klid v manželství:

Dva počítače pro klid v manželství
Dva počítače pro klid v manželství
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
máme dva a je to málo je nás 5 a to je bitka o místoSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkto je opravdu potreba, to muzu jen potvrdit
Obrázek uživatelky
profil
máme jenom jeden ,ale kdyby byly zbytečné finance,tak hned koupíme ještě jeden.Dokud to na něm manžel neuměl,takbyl klid.Ale teď už se to naučil a občas mu ho musím půjčit.
Obrázek uživatelky
profil
Máme zatím jeden ,protože rekonstrukce bytu potřebuje chlapa,tak mám zatím počítač pro sebe.ale budeme muset koupit stolní . můj přenosný počítač mu nevyhovuje,což je dobře
Obrázek uživatelky
profil
máme dva.Jak byl jeden (ten je v komoře) a učili jsme se ze synem a vyhledávali různé věci museli jsme pořád odskakovat tak jsme koupili do pokojíka druhý neboť školní nároky jsou vyšší a dnes má i domáci úkoly a zadání na PC.A je klid on si dělá DÚ a já nebo chlap si můžem sednout ke svému PC a je klid.Smajlík SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles