Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska mého dětství

29. 12. 2010 | Vaše příběhy

Moje maminka má kamarádku, se kterou se kamarádí již od dětství, dokonce spolu chodily do stejného učení, aby byly spolu. Když se maminka i její kamarádka teta Radka vdaly a měly rodiny, už se tak často nescházely, ale bylo pravidlem, že na narozeniny a svátky jsme se celé rodiny navštěvovaly. Teta Radka měla dva syny a jednu dceru.

Když mi bylo asi jedenáct let, její mladší syn Radek se mi začal hrozně líbit. On byl o čtyři roky starší, a tak o nějakých vzájemných sympatiích nemohla být ani řeč. Vždy, když jsme k tetě jeli, těšila jsem se, až Radka uvidím. Ten však většinou nebýval doma. Radek byl moje velká dětská láska. Měl krásné velké oči a tmavé vlasy. Představovala jsem si, jak spolu chodíme.

Když jsem nastoupila na střední školu, začala jsem se seznamovat s novými děvčaty ve třídě. Po několika dnech z nás byla parta holek, které se už trochu znaly. Jedna z nich bydlela ve městě, kde bydlel Radek. V tu dobu jsem ho už tak nemilovala, přeci jen to byla taková dětská láska. Znala jsem už jiné kluky a na Radka jsem si už jen občas vzpomněla. Kamarádka, která bydlela ve městě co Radek, se jmenovala Tereza. S Terezou jsem si rozuměla vůbec nejvíc a po čase jsme se začaly navštěvovat. Ona spala občas u mne a já občas u ní, nebylo to obrovské kamarádství, ale rozuměly jsme si. Jednou se u Terezy ve městě konala diskotéka.

Dalo mi velkou práci přemluvit rodiče, abych na ni mohla, ale nakonec svolili s tím, že ve dvanáct pro mne táta přijede. Moc jsem se těšila a v den "D" jsem se pěkně nalíčila, učesala a vzala si moje nejhezčí oblečení. Když mě táta na diskotéku vezl, Tereza už čekala před budovou. Když jsme vešly dovnitř, zábava byla v plném proudu. Koupily jsme si nějaké pití a chvíli seděly a chvíli tancovaly. Pak otevřeli dveře dva kluci, v jednom z nich jsem hned poznala Radka. Byl z něj opravdu moc hezký kluk, ale protože jsme se nějakou dobu neviděli, nejdřív mě nepoznal, ale pořád se na mě díval. Znal se s Terezou, a tak přišel ke stolu a Tereza mu hned říká, jestli ví, kdo jsem, a on, že asi jo. Pozdravili jsme se a on si s kamarádem šel sednout jinam. Pořád jsem po něm pokukovala a on se na mě taky díval. Uteklo to hrozně rychle a já musela jít. Tereza mě šla vyprovodit, a najednou na mě někdo volá, otočím se, a on Radek, zamával mi a pozdravil mě. Byla jsem v sedmém nebi.

Uteklo několik dní a Tereza mi ve škole říká, že Radek chce mé telefonní číslo. Nemohla jsem tomu uvěřit, tolik let jsem ho milovala. Začali jsme se scházet, a protože se naše rodiny znaly, chodila jsem i k Radkovi domů.

Chodili jsme spolu asi měsíc, když Radek na rovinu řekl, jestli s ním půjdu do postele, nemohla jsem tomu uvěřit, po jednom měsíci? Nevěděla jsem, co mám dělat, ale na tohle jsem se prostě necítila, a tak po rozmyšlení jsem mu řekla, že ne. Od té chvíle se začal chovat úplně jinak a po pár dnech náš vztah skončil.

Od dětství jsem Radka moc chtěla. Nakonec se mi podařilo se s ním sblížit a dokonce s ním chodit, ten měsíc jsem byla hrozně šťastná, protože se mi splnil můj sen z dětství. Ale když jsem Radka poznala, jeho chování, zjistila jsem, že to není ten dokonalý princ, za kterého jsem ho měla, a že jsem se v něm hodně spletla. Sice jsme se rozešli v dobrém s tím, že budeme kamarádi, ale od té doby jsme se neviděli. Bylo jasné, o co Radkovi šlo. Jsem ráda, že jsem s ním tu chvíli chodila, a že jsem neudělala to, co po mně chtěl, kdo ví, jak dlouho by se mnou byl, zda by za mnou ještě druhý den vůbec přijel.

Dnes máme oba už rodiny a když jsme se před nedávnem potkali v jednom nákupním středisku, Radek se ani neobtěžoval mne pozdravit.  Radek měl mé srdce v dětství, kdy jsem spoustu věcí vůbec nechápala. Později chtěl získat něco, co se jen tak někomu nedává, a já jsem ráda, že jsem to nedala jemu, on si to totiž vůbec nezasloužil.

Lipsas - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles