Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj nejkrásnější životní příběh

30. 08. 2009 | Vaše příběhy
Ahoj všem, chtěla bych se s Vámi podělit o jeden příběh, na který do dnes ráda vzpomínám. Před 3 lety jsem se seznámila s mým přítelem, seznámili jsme se v parku, kam jsme chodili s naší "partou".

S mým přítelem jsme se znali už dřív, ale nebylo to takové, že bychom se na potkání pozdravili, byli jsme pro sebe neznámí, ale odněkud ho/ji znám :-). Naše první setkání bylo na diskotéce, kde mi hned padl do oka, bohužel, já jemu ne :-(.

Moje kamarádka mě seznámila už dřív s její kamarádkou a my dvě jsme si dobře rozuměly jako bychom se znaly léta. Bohužel, jsem udělala na té diskotéce chybu. Oběma kamarádkám jsem se svěřila, že se mi líbí, a že bych ho chtěla poznat. Nevěřila jsem, co v tu chvíli ta druhá udělá. Řekla mi, že není zrovna moc pěkný, a že se jí nelíbí. Mně ale jo. Odešla jsem na WC. Když jsem se vrátila, chtělo se mi brečet. Líbala se s ním a v tu noc začali spolu chodit.

Můj životní nejkrásnější příběhKdybych nebyla vesnická, možná se i ovládnu. Byla tak opilá a tvrdila mi, že on ji svedl. Neudržela jsem se, dala jsem jí facku a se skleněnýma očima jsem utekla. Každý pátek tam s ním byla a já z něho nemohla spustit oči a jako pomstychtivá mrcha jsem si přála, ať udělá nějaký trapas, ať se nějak znemožní, jen aby si uvědomil, že ona není tak dobrá.. Ježiši, v tu dobu mi bylo asi tak 16. Za pár dní se z ní stala hrozná holka, pořád za ním lezla, pořád mu volala, pořád ho otravovala, až nakonec zjistil, že s ní to prostě nevydrží. Nějak o prázdninách se s ní rozešel, ale mně bylo nějak divně, říkala jsem si, co když jsem si to tak až moc přála a ono se to splnilo? Ona bude trpět jenom kvůli mé touze po něm?

Jakmile se rozešli, slyšela jsem jenom jak kamarádi říkali, že ho stejně podváděla a on ji. Co to byl za vztah, řekla jsem si. Začala jsem si uvědomovat, že ona, když se líbala s jakýmkoli klukem, tak pak tvrdila, že ho moc miluje. Bylo mi ji trochu líto. Nějak si mě všimnul. Pozdě večer mě vzal autem za jedny paneláky a já se v tu chvíli bála. Myslela jsem na nejhorší.

Opak se stal skutečností. Celé hodiny jsme si jen povídali a pak se mě zeptal, jestli s ním budu chodit. Byla jsem v šoku, byl to asi týden co se rozešel s ní, a i když mě takhle podrazila, nechtěla jsem být jako ona. Pořád padala ta otázka a já s bolestí u srdce odpovídala NE. Každý den pro mě jezdil a já si řekla, když už ne můj přítel, tak aspoň můj kamarád. Jednoho dne jsme spolu seděli v jeho autě a povídali jsme si.

Najednou do mě šťouchl. No co to??? Tak do něj šťouchnu taky, začal mě lechtat až najednou jsem měla jeho rty na svých. Byl to nejkrásnější polibek v mém životě. Tím dnem jsme začali spolu chodit. Někdy se nám do toho vměšovala jeho bývalka a nakonec o mně rozhlásila, že jsem jí ho přebrala. Šli jsme na tu diskotéku a tam byla i ona. Když jsem vyšla, chytla mě a začala vykřikovat, že kdyby chtěla tak mi rozmlátí hlavu o beton. Věděla jsem, že by to neudělala, byla stejné máslo jako já. Nejvíc mě asi štvalo to, že to vykřikovala vždycky, když jsem prošla okolo.

Pořád mu psala a pak psala i mně, že na mě někoho pošle. Bylo jí19 a připadala mi, jako by jí bylo méně než mně. Jsem s ním už 3 roky a nelituji toho. Prožila jsem s ním mé porpvé a musím se opakovat, nelituji toho:-) O 2 roky později jsme si pořídili kocourka, který je takovým naším chlupatým, zvířecím miminkem:-) Sice mu jsou už 2 roky a je dospělý, ale je to moje zlato. Z té jeho bývalky se stala narkomanka a bohužel i někteří kamarádi také. Mám jen jeho, mé bývalé spolužačky ze střední, moji kamarádku od dětství a mého kocourka. Jsem ráda, že jsem to mohla někde ze sebe dostat a zavzpomínat si...

Nicatka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a patří to k mládí.
Obrázek uživatelky
profil
prajem vám aby vám to vydržalo...
ja som asi pred polrokom tiež písala na inú stránku svoj príbeh lásky o tom, aká som šťastná že som našla svojho priateľa, že sme spolu šťastí, zasnúbení a plánujeme budúcnosť. boli sme spolu 3,5 roka no nedávno sa so mnou rozišiel lebo vraj už ma nemiloval..z ničoho nič to na neho prišlo...takže človek si naozaj nikdy nemôže byť ničím istý...teraz sa ku mne vrátil ale nie je to už ono...a neviem či to dopadne happyendom Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Přeji moc štěstíčka,ať Vám to vydrží co nejdéleSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
začátek sice ne moc faj,
přišla jsi o kamarádku..
ta o přítele
a skončila na drogách..
no to samo o sobě je dost ponuré.
Snad ti alespoň vydrží vztah,
snad se oba pokusíte jej hábudovat a hýčkat.
Ale je to jen v tvých a jeho rukou,
jak to bude pokračovat.
Přeji hodně úspěchů
Obrázek uživatelky
profil
Tak hlavně ať vám to dloooooouho vydrží!!!!!Hodně štěstí!!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles