8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Není nad sprchu zdarma

10. 01. 2012 | Vaše příběhy
Bylo krásné letní počasí, po nočním dešti zbyly na ulici jen velké louže. Sluníčko dnes zvítězilo. Ten den jsem dopoledne měla stihnout pracovní pohovor na brigádu a chtěla jsem nakoupit. Jenže jsem to plánovala stačit vše dopoledne.  Proto jsem si oblékla rovnou kostýmek.  Rozmýšlela jsem se mezi kalhotovým kostýmkem a kostýmkem se sukní.

Rozhodla jsem se pro kalhoty, neboť se v nich cítím lépe.  Plán byl nákup, rychle donést domů a jet na pohovor. Protože jsem před měsícem měla špatnou zkušenost, až trapnou při nákupu ve sportovním oblečení, tak jsem si oblékla rovnou kostýmek.

Tenkrát jsem šla na běžný nákup a chtěla jsem udělat radost příteli a koupila mu i pivečko.   U pokladny na mne prodavačka vybafla: „Občanku!“ Co? Proletělo mi hlavou. Proč? „Nemám.“ „Tak jiný průkaz.“ Pomalu mi to docházelo. „Legitka - tady.“ Lidé na mne divně koukali. Taková ostuda. „Jéé, pardon,“omlouvala se trapně prodavačka. Byla jsem vzteklá zlostí. Ve svých 25 vypadám na patnáct či co?...

Proto jsem šla v kostýmu. Na nákupu jsem byla úspěšná, koupila jsem vše, co jsem chtěla. Vracela jsem se s plnýma rukama. Sotva jsem v těch lodičkách šla. Najednou se přede mnou vyřítila dodávka, která jela minimálně devadesátkou. Rázem jsem měla pocit, jako by kolem mne prosvištěla vichřice. Byla jsem mokrá od hlavy až k patě. To snad ne. To je zase den. „Stůjte!“ křičela jsem za nimi a běžela za ní po silnici. Ani je to nenapadlo. Stála jsem mokrá, naštvaná, uražená. Co teď?

Doběhla jsem rychle domů. Byla jsem zmáčená od hlavy k patě a vypadala jak hastrman. Celá jsem se vysvlékla, takže sukně - nedá se nic dělat. Oblékla jsem se do méně oblíbeného kostýmu, vysušila si vlasy, rychle jsem si zapletla cop, uklidila nákup. „Mám tam vůbec jet?“ V méně oblíbeném kostýmu, promáčená… Vydala jsem se tam. Pohovor byl zvláštní a moc se mi ta práce nezamlouvala. Ani mne nevybrali. Prostě špatný den. Ale poté jsem našla lepší brigádu.


chytra - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to se stáváSmajlíka buď ráda,že vypadáš mladě...
Obrázek uživatelky
profil
Všetci mávame dobré aj horšie dni. Tento bol z kategórie tých horších. Ale zas na druhej strane vrátila si sa domov celá a zdravá - aj to je veľa hodné.
A že vyzeráš na 15? Buď rada, je to lepšie, ako v 15-tke vyzerať na 25 a rokmi sa to zhoršuje.
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles