8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Společný let s Hanou Zagorovou a Štefanem Margitou

15. 04. 2012 | Vaše příběhy
Je tomu přibližně patnáct let, kdy jsme se s manželem a dětmi rozhodli pro vysněnou letní dovolenou na Mallorce.

Odlet byl plánovaný na druhou hodinu odpolední a protože mám velmi ráda denní letištní atmosféru, procházela jsem letištními obchody a se zájmem pozorovala lidi. Najednou jsem v menší restauraci spatřila zpěvačku Hanku Zagorovou, kterou mám mimochodem moc ráda. Ve skutečnosti vyhlížela úplně stejně jako v televizi - příjemná, milá, usměvavá. Společně se svým manželem Štefanem Margitou popíjeli kávu s minerálkou.

Vrátila jsem se zpátky k manželovi a dětem, kteří již čekali na osobní odbavení k nástupu do letadla. Se zájmem poslouchali moji informaci o celebritách, když v tom dcera zašeptala: ,,Letí s námi!,,

Společný let s Hanou Zagorovou a Štefanem MargitouA opravdu. Letěli jsme společně jedním letadlem na Mallorcu a shodou okolností jsme měli místa v letadle nedaleko Hanky a Štefana, takže jsem téměř celý let pozorovala obě celebrity a cítila takový zvláštní klid a pohodu.
Vtom to přišlo! Najednou jsme prolétali silnými turbulencemi, letadlo se hodně otřásalo, propadalo a houpalo. Já byla v šoku ( tak jako většina cestujících ), bylo mně nevolno, držela jsem z každé strany obě děti pevně za ruce a už jsem si pomalu představovala, jak se letadlo řítí střemhlav dolů.
Pohled mně sklouzl k oběma celebritám a já se jenom užasle dívala, jak jsou oba klidní, hlavy u sebe, Hanička Zagorová stále úsměv na rtech...
Silná turbulence trvala 1 - 2 minuty, poté byl let až do příletu na Mallorcu naprosto klidný.

Když jsme vystupovali z letadla, nevydržela jsem a oslovila oba zpěváky, jak je obdivuji, jak skvěle překonali těžkou chvíli v letadle. Oba s úsměvem skromně poděkovali, popřáli nám krásnou dovolenou, objali se a odešli k pasové kontrole.

Od té doby jsem ani Hanu Zagorovou, ani Štefana Margitu osobně neviděla, ale stále ve mně z jejich osobního setkání tváří v tvář zůstává příjemný, hřejivý pocit u srdíčka.

babousek - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
........rada posloucham........jsou moji oblíbenci
Obrázek uživatelky
profil
Haničku Zagorovou mám moc ráda a ten příběh se mi opravdu zamlouval.
Obrázek uživatelky
profil
Hezký příběh.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles